JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

Aplicatie LVPD.

Posts 1 to 3 of 3

1

Nickname:Heat_Beat
Level:5
Varsta reala:13
Nick-uri anterioare:N-am avut alte nick-uri.
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:Nu am mai fost in factiuni.
Motivul plecarii din ultima factiune:
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/jkXXRB5
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur,e una dintre calitatile mele.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Bineinteles.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Pentru ca este o factiune cu bun simt,o factiune mai diferita si cinstita unde iti poti dezvolta unele abilitati.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:Nu am mai facut parte dintr-un departament pe acest server.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:In medie 2-3 ore
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Sunt un baiat onest.O fire mai interesanta si comunicabila.Imi place mult lucrul in echipa ,iar unul dintre hobby-urile mele preferate este fotbalul.

0

2

Nickname:Leul245
Level: am level 6
Varsta reala: am 14 ani
Nick-uri anterioare: Nu am avut
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:  Ultima factiune a fost Ballas si am petrecut cam o saptamana .
Motivul plecarii din ultima factiune: Nu puteam sa fac nimic deoarece eu doar pe la 20:00 si atunci e turf si nu ma pot juca .
Poza cu status (Obligatoriu): https://imgur.com/a/Ek9LNeA
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: D a normal .
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da normal .
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: Deoarece este o comunitate mare,primitoare si as vrea sa ajut la ordinea si disciplina celor 3 orase,arestandu-i pe cei care incalca legea.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: Da am mai facut parte din LVPD si am fost daat afara deoarece am acordat wanted 3 si am somat doar de 2 oari si a spus ca ma baga inapoi peste o saptamana ca nu mai putea sa ma bage ptt ca putea fi demis si nu ma mai bagat .
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Petrec 2-3 ore si arre ori ma gasiti afk .
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte): Sunt un baiat istet,prietenos,glumet serios cand trebuie,imi place sa imi petrec timpul liber cu prietenii si familia,si sa-i invat pe cei mai mici tot ce stiu eu mai bine.In rest imi place sa ma joc SA;MP cu prietenii.

0

3

@leul245 ai fost acceptat pentru teste!

0