Nick Sa:Mp : Zozo
Varsta Reala : am frumoasa varsta de 13 ani
Level : 7
Ore : 0
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? :Deoarece este una dintre cele mai importante factiunii de pe acest server. Vreau sa va demonstrez ca stiu sa o conduc ca atare.Imi place cu ce se ocupa si vreau sa am grija de infractori!
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Am de gand sa pun la punct aceaasta factiune,sa aduc cei mai buni playeri si sa fie cu capul pe umeri,sa o fac cea mai respectata factiune de pe server!
Ati mai fost vreodata Leader ? a
La ce factiuni ati mai fost leader ? :Ballas,lspd,ng,fbi,taxi,news reporters,ttc,russian mafia
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? a
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Da
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Bună ziua, pentru început, voi începe cu prezentarea mea. Numele meu este Andrei (în viața reală) Sunt frumos la vârsta de 13 ani, locuiesc în Cluj Jud. Cluj-Napoca. Ca persoană, sunt un fir delicat și foarte discret. Spun adevărul fiecărui verde-în-față, indiferent de consecințele, nu-mi place minciuna și urăsc "barfitul din spatele". Încerc tot timpul să fac tot ce-mi stă în putință ca să fac oamenii din jurul meu ca să spun glume și să încerc să nu-mi place să las pe cineva afară, încerc să-l ajut să se integreze și să devină cunoscut. Sunt un baiat bun cu note bune si comportament disciplinat, fara cazier judiciar si fara sa fiu prietenos, sociabil, imi place sa fac prieteni noi, sunt o gluma glumita, amuzanta, dar cand vine vorba de seriozitate am va respecta ordinele impuse de lider și de superiorii mei. Vreau să descopăr lucruri noi, lucruri amuzante sau interesante care să mă ajute să-mi stimulez gândirea și să-mi îmbogățesc vocabularul. Din punct de vedere gramatic, eu sunt un băiat care scrie corect, respectând toate semnele de punctuație și folosind cuvinte care sunt corecte și semnificative. Timpul liber este petrecut cu prietenii care ies pe stradă seara, călăresc o bicicletă și, ca sport, practic fotbal, un sport pe care îl am ca un idol pe Ibrahimovic . Sunt o persoană liniștită, fotbalul este un sport care vă ajută să vă controlați nervii și nervozitatea, vă ajută să stăpâniți și să încercați să renunțați la tot ceea ce ați dat vreodată. Deoarece persoana este foarte optimistă, îmi place să am încredere în puterile mele și să fac un lucru până la capăt, sunt, de asemenea, o persoană de încredere și foarte sinceră. Când îmi cer situația, sunt foarte dură și impun foarte ușor. Nu sunt un lucru invidios, apreciez valorile și le evidențiez cât de mult pot. Am fost învățat să respect ceea ce merită și restul să-i trateze ca atare. Încerc să-mi ajut prietenii și oamenii apropiați de tot ce am nevoie. Ei pot gândi diferit de cei pe care îi cunosc pentru că ei îi iubesc pe dușmanii mei. Sunt un băiat sociabil, mă atașez foarte repede la oameni, îmi place foarte mult să lucrez cu prietenii, sunt foarte sinceră (nu suport minciuna)!
Poza /stats (OBLIGATORIU) :https://imgur.com/a/olMSWYG
Cerere Grad-Lider-Los Santos Police Departamenr-Zozo
Page: 1
Topic closed
Posts 1 to 2 of 2
Share12018-09-14 21:03:23
Share22018-09-14 21:05:23
Acceptat pentru teste!
Topic closed
Page: 1