1. Nick:Tony
2. Level:10
3. Nume:Nume real Konstantin
4. Ore:5 - 7 ore depinde, cand am chef.
5. De cat timp jucati sa-mp:Joc de prin inceputul lui 2016.
6. Experienta sa-mp:Sunt foarte experimentat, deoarece joc doar samp, si cred ca ma descurc foarte bine.
7. Ai citit regulamentul?a l-am citit, deja si l-am invatat.
8. De ce doresti sa devii Helper ? (Minim 7 Rand-uri):Doresc sa devin helper pentru a ajuta oamenii, de a le oferi un joc cat mai placut, cand am intrat prima oara pe server am spus, ce e cu serveru asta, pare interesant, am pus o intrebare, si nici nu o trecut 1 minuta, dar deja am primit un raspuns, am fost foarte bucuros, nu am stiut cum decurg lucrurile, acum am mai jucat, si mi-am dat seama de niste lucruri foarte interesante, acum sunt deprins cu acest server, si imi place foarte mult, sper sa ma pot intelege bine cu playerii noi, cu helperii, si adminii, in special si liderii care face parte din playeri, nu stiu ce sa mai spun, sper sa am o sansa, daca da aia ar fi super, va doresc bafta si un joc placut.
9. Ai mai avut (ADMIN / HELPER) ?e alte servere am avut, de multe ori, dar pe acesta nu am mai avut.
10. Cate ore pe zi esti dispus sa joci SAMP:Pe acest sunt dispus sa joc minim 4 ore, pentru ca mai am si de facut raport pe alt server.
11. Descriete in minim (10-15 rand-uri):Ma numesc Tony, sunt din Moldova, studiez în clasa a 9-a la liceul Economic - de limbi straine. Am ales acest profil de-oarece îmi plac foarte mult limbile straine, la liceu studiind germana, engleza, franceza si italiana. Sunt o persoana foarte energica si vesela, sunt foarte sociabil, vorbesc cu oricine, îndiferent cine este acesta, îmi place foarte mult sa îi ajut pe cei care au nevoie cu ce pot si cu ce este nevoie, nu îmi plac certurile, de aceea nu pot sta suparat pe nimeni si sunt foarte glumet când este cazul si stiu ce este o gluma „buna". Îmi place foarte mult sa calatoresc, am vizitat foarte multe locuri sa ma uit la filme, am vazut cam toate filmele posibile in ultima vreme, acum m-am apucat de seriale pentru ca nu mai am filme de vazut cred eu. Îmi place foarte mult sa ma joc fotbal, am practicat acest sport 7 ani de zile, lasându-ma din cauza unui accident la un meci. In general, timpul liber mi-l petrec cu prietenii pe afara, jucand biliard si jucându-ma pe PC. Ca jocuri pe PC prefer SA:MP, Counter Strike 1.6, in general shooterele. Mai multe aflati pe viitor. Sunt o fire amabila, am simtul umorului, caracterizez persoanele în mod egal, verific de 2 ori munca depusa pentru a obtine un rezultat bun. Tin la glume însa când este vorba de treaba serioasa, treaba serioasa sa fie, sunt un baiat care se tine de cuvânt.Iubesc aceasta factiune minunata si nu veti regreta nicio secunda daca ma veti accepta în NG, factiunea mea de suflet as putea spune. De a-semenea sunt o persoana linistita si muncitoare. Sunt orgolios si pun suflet în tot ceea ce fac. Întotdeauna fac ceea ce consider eu ca este bine si îmi place sa ma gândesc de doua ori asupra unei decizii. Stiu sa lucrez în echipa, sa comunic, sa ma port frumos fata de un coleg / prieten / tovaras / amic sau chiar orice alta persoana care n-o cunosc. Îmi place sportul, mai ales sa alerg sau sa ma plimb cu bicicleta singur sau cu prietenii.Sunt optimist si ma consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere. Îmi plac lucrurile mici, dar cu o valoare de nedescris. Nu încerc sa par nimic din ceea ce nu sunt. Desi uneori ma supar foarte usor, iert usor, nu tin suparare mult timp. Pe final, as vrea sa spun ca am o memorie cam "anormala", de-oarece tin minte si cele mai neinteresante lucruri, care probabil mi le-as aminti si peste 1 an. Seriozitatea ma defineste, sunt un baiat foarte respectuos, înteleg repede, ascult de catre superiorii mei, sunt generos, perseverent, silitor. Sunt o fire energica, în continu cautarea de senzatii noi. Ma împrietenesc foarte repede cu oamenii, îmi place sa socializez si sa ma distrez, dar cand vine vorba de munca, totul se schimba radical. În timpul liber îmi place sa ies cu prietenii afara, sa ma plimb, sa fac orice fel de sport.Acesta sunt eu si promit ca nu o sa ma schimb niciodata.
12. Detin un microfon+cont skype [da/nu]:Microfon nu, cont de skype da.
12. Alte precizari:Nu mai am ce sa spun, sper sa fiu acceptat, bafta cu jocul!
Cerere Helper
Page: 1
Topic closed
Posts 1 to 2 of 2
Share12018-09-14 19:07:14
Share22018-09-14 20:40:47
Respins!
Motiv: Alegem maine!
Topic closed
Page: 1