Nick Sa:Mp : NoneAdv
Varsta Reala : Am varsta de 16 ani, pe 07/12/2018 voi face 17 ani.
Level : Nu am cont inregistrat, il inregistrez acum la 20:00, acum, presupun ca level 3 sau 5.
Ore : 0
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Doresc functia de lider la aceasta factiune deoarece pot da dovada de seriozitate si profesionalitate cand vine vorba de o factiune pasnica, mai ales de News Reporters.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Sa recrutez membrii foarte experimentati, sa fiu activ, sa dau dovada de seriozitate, sa ma port frumos cu membrii, cu playerii, respectiv cu staff-ul, sa fac o factiune mult mai buna si sa fac server-ul sa evolueze in acest fel.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Da, dar niciodata pe acest server.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Am fost lider cam la toate factiunile, niciodata lider pe server.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Am precizat mai sus ca da, dar niciodata lider pe server.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Desigur.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Salut, sunt Seby, am 16 ani, sunt puctual, sunt pasionat de calculatoare, adica de tot ce tine de informatica. Sunt la liceu pe mate-info si as vrea sa fiu programator IT.