JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » Las Venturas Police Department » Apicatie LVPD GaBoRu

Apicatie LVPD GaBoRu

Posts 1 to 5 of 5

1

Nickname:  GaBoRu
Level: 5
Varsta reala: 14 ani.
Nick-uri anterioare: svg
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:  Am fost in fbi si in lspd in fbi am stat 1 zi si am cerut sa fiu dat afara pentru ca liderul abuza
Motivul plecarii din ultima factiune: liderul a abuzat si nu am dorit sa am asa lider
Poza cu status (Obligatoriu):ce fel de status?
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Respecta si vei fi respectat.
De ce iti doresti sa intri in Las Venturas Police Departament?: Vreau sa respect legea sa pot avea puterea de ai face pe oameni sa mearga circular fara contrasens,nosuri etc.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: Am facut partee din fbi si am iesit pentru ca liderul abuza
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Nu stau apk  mai mult de 2 minute
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte): Un om bun respectabil care ai place sa se faca stiut pentru ceea ce face imi place sa joc SAMP sunt inca student si nu imi plac oamenii hapsini.

0

2

Aplicatie slaba nu ai poza de la stats

0

3

de unde stats?

0

4

Nickname:ByYzZ
level:6
Varsta reala: 15 ani.
Nick-uri anterioare: Robert
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta ai:Los Aztecas,o zi deoarece membrii erau neseriosi.
Motivul plecarii din ultima factiune: membrii erau neseriosi
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/t85RJrK
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur
De ce iti doresti sa intri in Las Venturas Police Departament?: Deoarece imi place cu ce se ocupa si consider ca este o factiune stabila cu membrii de treaba.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: Da am mai facut parte.Am iesit deoarece liderul era inactiv si a primit remove.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Deobice 2 ore.
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Ma numesc Robert Stefan,am 15 ani si sunt din minunatul oras Drobeta Turnu-Severin.Studiez la Colegiul National „Traian”,pe profilul uman „Stiinte Sociale”,deoarece mai departe doresc sa termin facultatea de Drept si Pshihologie.Imi plac sporturile extreme,imi place sa „traiesc senzatii tari”,am facut si fotbal de performanta,8 ani a durat cariera mea in acest sport.Pot spune ca am avut realizari bune,in sensul ca am avut ocazia sa fiu in lotul nationalei U14 si am reusit sa castig multe trofee.Personal,ma vad un baiat responsabil,respectuos,merg foarte mult pe vorba „Ma respectii,esti respectat”,sunt ambitios,imi place sa obtin toate lucrurile pe propia munca,meritat.Sunt o fire glumeata si tin foarte mult sa ma simt bine oriunde sunt si sunt genul de persoana care poate sa iti ridice moralul usor.

0

5

Acceptat

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » Las Venturas Police Department » Apicatie LVPD GaBoRu