Nick Sa:Mp :ByYzZ
Varsta Reala :Am minunata varsta de 15 ani.
Level :Momentan detin level 6.
Ore :Am 4 ore jucate pe acest server.
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? :Doresc sa devin lider al acestei factiuni deoarece consider ca am experienta necesara in aceasta factiune,de altfel,aceasta a fost prima mea faciune pe acest server,imi place ca este o factiune care sugereaza respect si seriozitate,membrii care ajung in aceasta factiune,au muncit mult,au un istoric frumos si sunt cunoscuti,atat pentru munca lor depusa cat si pentru respectul lor.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? :Am de gand se fac din aceasta factiune una respectata pe server,o factiune cu „caracter” cu membrii muncitiori si seriosi.
Ati mai fost vreodata Leader ? :Nu am mai fost leader,dar am mai fost Co-Leader in factiunea FBI,pe atunci cand factiunea era condusa de Fruz.
La ce factiuni ati mai fost leader ? :Nu am mai fost.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? :Nu,dar asta intentionez sa fac,asta este scopul meu pe acest server.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? :Desigur,am de cand sa fac istorie cu liderul,cat si cu mafia,doresc sa il tin cat mai mult posibil.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru :Ma numesc Robert Stefan,am 15 ani si sunt din minunatul oras Drobeta Turnu-Severin.Studiez la Colegiul National „Traian”,pe profilul uman „Stiinte Sociale”,deoarece mai departe doresc sa termin facultatea de Drept si Pshihologie.Imi plac sporturile extreme,imi place sa „traiesc senzatii tari”,am facut si fotbal de performanta,8 ani a durat cariera mea in acest sport.Pot spune ca am avut realizari bune,in sensul ca am avut ocazia sa fiu in lotul nationalei U14 si am reusit sa castig multe trofee.Personal,ma vad un baiat responsabil,respectuos,merg foarte mult pe vorba „Ma respectii,esti respectat”,sunt ambitios,imi place sa obtin toate lucrurile pe propia munca,meritat.Sunt o fire glumeata si tin foarte mult sa ma simt bine oriunde sunt si sunt genul de persoana care poate sa iti ridice moralul usor.
Poza /stats (OBLIGATORIU) :https://imgur.com/a/Qhp4aeY