JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » app de lider la Mafie

app de lider la Mafie

Posts 1 to 3 of 3

1

Nick Sa:Mp :Nicu_YT
Varsta Reala :Olteanu Nicu
Level :7
Ore :3
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? :CA SUTN un de lider bun
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? :Pentru ca Ballas este o factiune cu membri foarte seriosi , de treaba , glumeti , dar si cu un lider excelent. Ballas este una dintre cele mai frumoase factiuni ale serverului ,este condusa de un lider capabil. Vreau sa incep o experienta noua prin alaturarea mea in aceasta factiune bine organizata de catre lider . Bineînteles , impreuna cu colegii mei sa facem o echipa buna . As fi foarte fericit sa fac parte din Ballas pentru ca este una dintre cele mai active factiuni de pe server , dar si una dintre cele mai influente in acelas timp.Este o factiune exemplara. Ballas este o factiune serioasa , activa , cu un lider activ si pe masura asteptarilor , silitoare , cu membri care fac o treaba buna .De accea Ballas este portrivita pentru mine , pentru ca mie imi sunt potrvite aceste lucruri si pentru ca imi place foarte mult sa muncesc , sa fiu atent la toate lucrurile pe care le fac , sa gandesc un lucru inainte sa il pun in aplicare , sa fiu activ si sa fac liderul si membrii sa fie mandri de mine . Mai vreau sa intru in aceasta factiune pentru ca sunt un jucator foarte activ.Eu vreau de foarte mult timp sa intru in aceasta factiune si sper sa imi acorati si mie o sansa cu aceasta ocazie .Un alt motiv ar fi faptul ca agreez respectul lucru ce am vazut ca se practica in Ballas dar si seriozitatea acestei factiuni m-a convins sa aplic aici.
Ati mai fost vreodata Leader ? :Da
La ce factiuni ati mai fost leader ? Ballas
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? :Da
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? :Da
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru :Ma numesc Nicu, am 17 ani si locuiesc in orasul Ploiesti. Sunt o persoana amabila, sociabila, de treaba, prietenoasa si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa respect persoanele din jurul meu, dar in schimb vreau sa primesc respect.
Poza /stats (OBLIGATORIU) :https://imgur.com/a/gT6Pjld

0

2

Acceptat pentru teste!

0

3

Felicitari cu noua functie!

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » app de lider la Mafie