JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » Las Venturas Police Department » Cerere aplicatie!

Cerere aplicatie!

Posts 1 to 2 of 2

1

Nickname:VladNarkotikKal
Level:7
Ore Jucate :4
Poza /stats:https://imgur.com/FSEVSC3
Register date: 29/10/2018 normal pe 10/3/2018 pentru ca s a dat wipe
Program joc: 08:00 12:00 sau 17:00 22:00 sau in weekend 00:00-22:00
Warns:0
De ce doresti sa faci parte din Las Venturas Police Departament: Pentru ca imi doresc sa devin politist si samp-ul este un pasaj pentru a vedea cum este sa fii politist si prin ce trece dar si de a avea actiune dar mai ales pentru a proteja patria de oamenii rai !
De ce crezi ca Las Venturas Police Departament este potrivita pentru tine? :Pentu ca vreau sa vad lucruri noi  sa traiesc lucruri noi am mai fost in NG dar nu imi place asa de mult precum ma asteptam!
Ce varsta ai? : 14
Descrie-te in minim 20 de cuvinte:Ma numesc Vlad am 14 ani si sunt din Iasi.Sunt de treaba imi place sa stau mult timp pe calculator , pot spune ca am simtul umorului, sunt genul de persoana care nu este asa copilaroasa si nu voi raspunde unei prostii cu o prostie sunt un om calm si nu ma enervez , imi plac dulciurile si vreau sa devin politist iar samp-ul este o sansa de a vedea macar cat de cat cum este sa fii polotist , imi place sa joc baschet cu prietenii sa merg la un film un suc o ceva chiar si la o plimbare scurta , jocurile mele favorite sunt League Of Legends aka lol SA-MP si CSGO din cand in cand

0

2

Nu ai ore jucate 7

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » Las Venturas Police Department » Cerere aplicatie!