JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere Lider Los Vagos

Cerere Lider Los Vagos

Posts 1 to 2 of 2

1

Nick Sa:Mp : GabbyTheSeal
Varsta Reala : 16 ani
Level : 8 in crestere
Ore : 7
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Stiu sa administrez corect o factiune si sa fac o selectie mai corecte si drastica decat ceilalti , dar indeajunns de buna incat sa am membrii capabili.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Vreau sa recrutez membrii si sa reusesc alaturi de iei sa leg prietenii si sa stapanesc teritoriile.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Da, am mai fost lider , dar si admin.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Pe acest sv nu
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Nu ,nu am mai fost , dar am mai fost la alte mafii.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Da, sunt de acord.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Numele meu este Stefan, am varsta de 16 ani. Consider ca sunt o fire prietenoasa, buna cat și ascultatoare. Tin sa menționez ca am cei 7 ani de acasa. Deobicei timpul liber mi-l petrec jucandu-ma samp si iesind cu prietenii pe afara. Imi place sa calatoresc foarte mult, indiferent de locatie. Nu ma las usor doborat si nu imi place sa ies in evidenta prin lucruri bune.

0

2

Acceptat pentru teste !

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere Lider Los Vagos