JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere Lider Las Venturas Police Departament

Cerere Lider Las Venturas Police Departament

Posts 1 to 2 of 2

1

Nick Sa:Mp : H3DAl3x
Varsta Reala : 14 Ani.
Level : Levelul actual pe care il am acum este de level 8.
Ore : 7 Ore,deoarece am avut niste treaba in ultimul timp.
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Deoarece as dori sa fie cea mai buna si organizata factiune.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Sa fie organizata,buna si cea mai buna factiune de pe serverul JustForGame RPG.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Da,dar nu pe acest server.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Daca nu ma insel,la toate dar nu pe acest server.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Da,dar nu pe acest server =))
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Da,sunt foarte de acord cu aceasta regula.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterul:  Caracterul cu care ma prezint pe samp este unul prietenos, care isi cauta ocupatii caci nu-i place sa stea pe loc. Ador sa eperimentez chestii noi, sa fiu cel mai bun in ceea ce fac ca sa ma pot face remarcat. Imi place sa proft de atentie si sa fac alti oameni fericirit, saii imbunez. Odata ce ma plictisesc incer sa schimb atmosfera intr-un anumit mod, sa incerc o noua factiune, un nou clan sau chiar sa intru in conversatii cu anumiti playeri  care au aceleasi pasiuni ca si mine.

0

2

Exista deja un lider la factiunea Las Venturas Police Departament !

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere Lider Las Venturas Police Departament