JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere Lider - BandytuTSA (Ballas)

Cerere Lider - BandytuTSA (Ballas)

Posts 1 to 2 of 2

1

Nick Sa:Mp : BandytuTSA
Varsta Reala :Am frumoasa varsta de 14 ani
Level : Detin Level 6
Ore : Am la momentul actual 9 ore , la urmatorul payday fac 10 .
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? :Doresc sa ajung lider la aceasta mafie , deoarece de cand joc eu samp ma stiu doar in mafii . Prin asta vreau sa spun ca am o experienta destul de ridicata in domeniul mafiilor cat si in functia de lider . Un al doilea motiv pentru care as dori sa ajung lider la aceasta mafie este dorinta mea de a ma distra alaturi de diferiti jucatori pe turf si a-mi "infiinta" o armata de elita , daca pot spune asa.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Dupa cum am precizat si mai sus , in primul rand dorinta mea este sa ma distrez jucand pe turf alaturi de persoane intregi la minte , iar cea dea doua mea dorinta este de a face cea mai buna mafie de pe server.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Da , am mai detinut functia de lider , chiar la mafii pe servere mai mari.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Mafii in general.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Da , dar nu pe serverul acesta.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Da , sunt de acord cu aceasta regula .
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru :Ma numesc Chiru Gabriel am 14 ani , sunt student in Clasa a VIII a  la Scoala Ethos. Cat despre mine ca persoana , sunt o fire calma , relaxata careia ii place sa glumeasca si sa  petreaca timp cu prietenii . Sunt un om ambitios , drept urmare iau toate provocarile vietii ca pe un "goal" si ma zbat pentru a ajunge unde imi propun. Doresc sa specific in aceasta descriere ca oamenii invidiosi , mincinosi si rautaciosi cu ceilalti sunt "zero barat" in ochii mei . In ultimul rand , vreau sa specific ca sunt genul de persoana care nu agreeaza sub nici un fel batjocora , mai ales fata de un om cu dezabilitati sau mai slab ca mine .
Poza /stats (OBLIGATORIU) :https://imgur.com/a/m2eWYRz

0

2

Acceptat pentru teste !

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere Lider - BandytuTSA (Ballas)