JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

Aplicatie

Posts 1 to 3 of 3

1

Nickname:vladutz
Level:5
Ore Jucate :0
Poza /stats: https://www26.zippyshare.com/v/7weHLBel/file.html
Register date: - 05.11.2018
Program joc:Toata ziua
Warns:0
De ce doresti sa faci parte din Las Venturas Police Departament: Deoarece esteo factiune foarte interesanta
De ce crezi ca Las Venturas Police Departament este potrivita pentru tine? :Deoarece stiu regulamentul si voi fi motivat sa joc
Ce varsta ai? : 16
Descrie-te in minim 20 de cuvinte:Ma cheama Vlad Muresan sunt o persoana de incredere, devotata si nu ies din cuvantul liderului

0

2

Nickname:DanielDM
Level: am lvl 8 (momentan)
Varsta reala: 16 ani
Nick-uri anterioare: -
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: am doar 2 ore de cand sa dat wipe (dar abea ieri am facut cont , eu zic ca este bn)
Motivul plecarii din ultima factiune: -
Poza cu status (Obligatoriu): -
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da , da am capacitate de a lucra in echipa , din contra prefer
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur
De ce iti doresti sa intri in Las Venturas Police Departament?: Imi place cu ce se ocupa LSPD , plus ca stiu comenzile si regulamentul si liderul este de nota 20+
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: Pe acest server nu .
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: in jur de 2-3  ore pe zi chiar mai mult
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte): SALL , ma numesc Daniel am 16 ani si studiez la liceu. Ador sa ma joc fotbal cu colegi , prieteni  dar in special SAMP ador acest joc mirific .[/b]

0

3

Respins

0