JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere Lider - Los Vagos (AlquiS.)

Cerere Lider - Los Vagos (AlquiS.)

Posts 1 to 3 of 3

1

Nick Sa:Mp : AlquiS.
Varsta Reala : 14
Level : 5
Ore : 1
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Deoarece cred ca ma descurc si sunt potrivit pentru aceasta functie, sunt de acord cu toate principiile pe care administratori le impun si sunt un om serios cu activitatea in sange si organizarea in minte.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Sa o organizez in cel mai frumos mod pentru a vedea ca factiunea este una potrivita si totodata model pentru celelalte.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Da, la multe factiuni dar nu pe acest server.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : LSPD, F.B.I, NR, Grove Street, Ballas, Los Vagos, Los Aztecas, S.I etc.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Da
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Da, sunt de acord.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Sunt un baiat sincer caruia ii place sa-si faca prieteni pretutindeni. sunt o fire sociabila si nu ma enervez asa usor, sunt o persoana serioasa si sunt mereu de acord cu cei ce au dreptate, ador sa practic orice sport, sunt o fire mai slabuta de fel si incerc sa devzvolt cat mai mult lumea pentru a creea o lume pozitiva.

0

2

Edit: 10 ore ca am uitat de '0' si acum am vazut. Succes!

0

3

Acceptat pentru teste !

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere Lider - Los Vagos (AlquiS.)