JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere Lider Hitman Agency - Alin@Beleaua

Cerere Lider Hitman Agency - Alin@Beleaua

Posts 1 to 2 of 2

1

Level : Detin nivelul 13
Ore : Am 10 ore.
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Doresc pentru ca am fost membru in aceasta factiune, si din aceasta experienta mi se pare ca este o factiune capabila pentru a avea un lider pe masura mea.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Am de gand sa transform factiunea aceasta intr-o factiune dorita de toti playeri.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Nu, nu am fost dar cred ca sunt pregatit pentru aceasta responsabilitate.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Nu am mai fost lider niciodata.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Nu, nu am fost/
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Da, sunt de acord si constient.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Sunt o persoana sociabila, imi place sa fac glume, sa ma joc samp, sunt o persoana care debea asteapta sa fie lider in aceasta factiune
Poza /stats (OBLIGATORIU) : https://imgur.com/a/Y0tQS0n

0

2

Acceptat pentru teste !

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere Lider Hitman Agency - Alin@Beleaua