JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » Los Santos Police Department » Membru LSPD cerere

Membru LSPD cerere

Posts 1 to 2 of 2

1

Pseudonim: Samy.AoloGucci
Nivel: 5
Varsta reala: 15 ani.
Nickuri anterioare: -
Ultima facultate si perioada petrecuta aici: am cv timp petrecut pe server. nu am avut altă facțiune.
Motivul plecarii din ultima factie: -
Poza cu status (Obligatoriu): Nu am tasta f8
Aveti capacitatea de a lucra in echipa: Preferati sa lucrati in echipa.
Sunteți capabili să respectați liderul și membrii de orice rang ?: Desigur.
De ce vrei să intri în departamentul de poliție din Los Santos ?: Pentru a păstra liniștea și incercarea unei noi facțiuni.
Ai mai făcut parte din acest departament? Dacă da, de ce ai ieșit? : DA. Dar nu pe acest server
Cat timp petreceti cu SA-MP, fără AFK ?: 5-6 ore
Cum te-ai descrie în realitate? (Minimum 20 de cuvinte): Imi place sa lucrez in echipa si imi place sa incerc lucruri noi.

0

2

GucciCuSerpiDinCristale wrote:

Pseudonim: Samy.AoloGucci
Nivel: 5
Varsta reala: 15 ani.
Nickuri anterioare: -
Ultima facultate si perioada petrecuta aici: am cv timp petrecut pe server. nu am avut altă facțiune.
Motivul plecarii din ultima factie: -
Poza cu status (Obligatoriu): Nu am tasta f8
Aveti capacitatea de a lucra in echipa: Preferati sa lucrati in echipa.
Sunteți capabili să respectați liderul și membrii de orice rang ?: Desigur.
De ce vrei să intri în departamentul de poliție din Los Santos ?: Pentru a păstra liniștea și incercarea unei noi facțiuni.
Ai mai făcut parte din acest departament? Dacă da, de ce ai ieșit? : DA. Dar nu pe acest server
Cat timp petreceti cu SA-MP, fără AFK ?: 5-6 ore
Cum te-ai descrie în realitate? (Minimum 20 de cuvinte): Imi place sa lucrez in echipa si imi place sa incerc lucruri noi.

Respins-Nu ai poza la stats!

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » Los Santos Police Department » Membru LSPD cerere