Nickname:
Level:
Ore Jucate :
Poza /stats (obligatorie) :
Cat timp petreci pe zi jucand samp ?:
De ce doresti sa faci parte din Las Venturas Police Departament ?:
De ce crezi ca Las Venturas Police Departament este potrivita pentru tine? :
Ce varsta ai? :
Descrie-te in minim 20 de cuvinte:
Vei respecta gradele mai mari ca tine ?:
Vei respecta liderul/co-liderul ? :
(APLICATIE) Model aplicatie By Marcus
Posts 1 to 22 of 22
Share12018-11-04 12:12:54
Share22018-11-04 12:24:03
Aici puteti aplica !
Share32018-11-04 12:32:01
Nickname:alibecmaster
Level:10
Ore Jucate :4
Poza /stats (obligatorie) :https://imgur.com/a/2wNP4XM
Cat timp petreci pe zi jucand samp ?:3-4
De ce doresti sa faci parte din Las Venturas Police Departament ?:prntru ca imi place sa respect regulile
De ce crezi ca Las Venturas Police Departament este potrivita pentru tine? : cred ca este potrivita pentruca este
nu are membri iar ieiu am experienta in politie
Ce varsta ai? :14
Descrie-te in minim 20 de cuvinte:copil care ii place samp respecta regulile si se dedica pentru factiune lui si
asculta de lideri sau grade mai mari si invata comenzile
Vei respecta gradele mai mari ca tine ?:da
Vei respecta liderul/co-liderul da
Share42018-11-04 12:36:48
Acceptat teste !
Share52018-11-04 13:30:50
Nickname:Remorca96.
Level:10.
Ore Jucate :Deocamdata 5,dar inainte de wipe am avut 40.
Poza /stats (obligatorie) : https://imgur.com/a/o1IQo2D poza stats inainte de wipe: https://imgur.com/a/MJZffrT
Cat timp petreci pe zi jucand samp ?:Eu imi petrec toata ziua jucanduma samp,inafara de momentele cand imi fac teme/invat pentru scoala sau ma joc altceva.
De ce doresti sa faci parte din Las Venturas Police Departament ?: Doresc sa fac parte din aceasta factiune deoarece imi place foarte tare ideea ei,si deoarece cred ca are un rol foarte important pe server.
De ce crezi ca Las Venturas Police Departament este potrivita pentru tine? :Eu cred ca aceasta factiune este potrivita pentru mine deoarece am experienta foarte multa si deoarece sunt un bun sofer atunci cand urmaresc lumea.
Ce varsta ai? : Am varsta de 14 ani.
Descrie-te in minim 20 de cuvinte:Sunt o fire care se enerveaza repede din chestii mici,dar si foarte prietenoasa si de gasca cand este cazul.Eu ma consider un baiat istet si serios cand este nevoie.
Vei respecta gradele mai mari ca tine ?a,mi se pare si normal sa avem macar un sambure de bun simt in noi,mai ales cu gradele mai mari.
Vei respecta liderul/co-liderul ? a,avand in vedere ca ei se straduiesc sa faca tot ce e mai bun pentru factiune,eu cred ca merita tot respectul!.
Share62018-11-04 13:42:09
Acceptat pentru teste .
Share72018-11-04 14:24:05
Marcus
Nickname:dan.ksi
Level:6
Ore Jucate :3
De ce doresti sa faci parte din Las Venturas Police Departament ?:pentru ca imi place sa respect regulile
De ce crezi ca Las Venturas Police Departament este potrivita pentru tine? :pentru ca sunt necesari cati mai multi politai care sa faca regulile in orase si ced ca mas descurca bine
Descrie-te in minim 20 de cuvinte:copil imi place sa joc cat mai multe jocuri smecher pot spune ca sunt putin bun la joc chear daca nu prea coduri
Vei respecta gradele mai mari ca tine ?:da desigur
Vei respecta liderul/co-liderul ? :cel mai tare ii voi respecta pe lideri si colideri
Share82018-11-04 14:41:20
Nickname: Chris.
Level: 12
Ore Jucate :88
Poza /stats (obligatorie) : https://imgur.com/a/LDv3QKF
Cat timp petreci pe zi jucand samp ?: 3-4 ore
De ce doresti sa faci parte din Las Venturas Police Departament ?: Pentru ca cunosc regulamentul, si este factiunea mea favorita.Salut, ma numesc Marius Cristian, am 21 ani, imi place fotbalul, sunt genul de persoana in care poti avea incredere.
Ce varsta ai? : 21 ani
De ce crezi ca Las Venturas Police Departament este potrivita pentru tine? : Deoarece cunosc regulamentul.
Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Salut, ma numesc Marius Cristian, am 21 ani, imi place fotbalul, sunt genul de persoana in care poti avea incredere.
Vei respecta gradele mai mari ca tine ?: da
Vei respecta liderul/co-liderul ? : da
Share92018-11-04 14:44:03
Chris - acceptat
dan - respins ( nu ai poza cu stats )
Share102018-11-04 14:47:42
mane nu stiu cum sa pun poza cu stats
dac vrei tio arat p discord
Freida_
Share112018-11-04 15:03:09
Marcus
De ce doresti sa faci parte din Las Venturas Police Departament ?:pentru ca imi place sa respect regulile
De ce crezi ca Las Venturas Police Departament este potrivita pentru tine? :pentru ca sunt necesari cati mai multi politai care sa faca regulile in orase si ced ca mas descurca bine
Descrie-te in minim 20 de cuvinte:copil imi place sa joc cat mai multe jocuri smecher pot spune ca sunt putin bun la joc chear daca nu prea coduri
Vei respecta liderul/co-liderul ? :cel mai tare ii voi respecta pe lideri si colideri
Share122018-11-04 15:05:48
Marcus
Poza /stats (obligatorie) :nu merge sa pun poza
Share132018-11-04 15:08:57
lasa-mi fb-ul
Share152018-11-04 15:43:05
Nickname:FTigerH
Ore Jucate :Am 3 ore,dar am avut 16 inainte de wipe
Poza /stats (obligatorie) :https://imgur.com/a/20ByG2P si inainte de wipe: https://imgur.com/a/oJQ3e51
Cat timp petreci pe zi jucand samp ?:Eu joc pe zi in jur de 3-4 ore
De ce doresti sa faci parte din Las Venturas Police Departament ?: Deoarece imi place sa cunost alti oameni si sa-mi ajut colegii cum pot eu mai bine si sa ajut LVPD cu un membru silitor .
De ce crezi ca Las Venturas Police Departament este potrivita pentru tine? :Eu cred ca LVPD este potrivita pentru mine pentru ca eu sunt o persoana corecta care nu incalca legiile si vreau sa ii fac pe oameni sa fie mai buni si mai responsabili.
Ce varsta ai? : 15 ani
Descrie-te in minim 20 de cuvinte:Sunt o persoana vesela,imi place sa glumesc,sunt ambitios si destept,darnic,respectos,punctoal,corect,activ,imi place sa ma joc football,baschet,tenis de masa,tenis de camp etc
Vei respecta gradele mai mari ca tine ?:Desigur !
Vei respecta liderul/co-liderul ? :Desigur,deoarece ei au muncit sa ajunga la acel grad si este ceva de respectat
Share162018-11-04 15:57:41
FtigerH----->>> ACCEPTAT PENRU TEST!
Share172018-11-05 21:43:01
Nickname: leul245
Level: Am level 5
Ore Jucate : Am o ora jucata
Poza /stats (obligatorie) : https://imgur.com/a/qKfrofQ
Cat timp petreci pe zi jucand samp ?: Petrec in jur de 2-3 ore pe zi
De ce doresti sa faci parte din Las Venturas Police Departament ?: Doresc sa intru in Las Venturas Police Department deoarece este o factiune respectată, interactivă și admir devotamentul celor care sunt deja aici, făcându-si treaba asa cum trebuie.
De ce crezi ca Las Venturas Police Departament este potrivita pentru tine? : Eu consider ca Lvpd este potrivit pentru mine deoarece imi palec sa fiu corect si sa ajut oameni
Ce varsta ai? : Am varsta de 14 ani .
Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Mă numesc Ciprian și am 14 ani. Sunt o persoană sociabilă, cu simțul umorului dar sunt și foarte serioasă, încercând să evit, pe cât de mult posibil, conflictele. Îmi place să mă implic în diferite activități și să cunosc persoane noi.
Vei respecta gradele mai mari ca tine ?: Da le voi respecta si pe cele mai mici de cat mine sau cu acelas grad ca mine.
Vei respecta liderul/co-liderul ? : Normal ca il voi respecta .
Share182018-11-05 22:05:19
Nickname: leul245
Level: Am level 5
Ore Jucate : Am o ora jucata
Poza /stats (obligatorie) : https://imgur.com/a/qKfrofQ
Cat timp petreci pe zi jucand samp ?: Petrec in jur de 2-3 ore pe zi
De ce doresti sa faci parte din Las Venturas Police Departament ?: Doresc sa intru in Las Venturas Police Department deoarece este o factiune respectată, interactivă și admir devotamentul celor care sunt deja aici, făcându-si treaba asa cum trebuie.
De ce crezi ca Las Venturas Police Departament este potrivita pentru tine? : Eu consider ca Lvpd este potrivit pentru mine deoarece imi palec sa fiu corect si sa ajut oameni
Ce varsta ai? : Am varsta de 14 ani .
Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Mă numesc Ciprian și am 14 ani. Sunt o persoană sociabilă, cu simțul umorului dar sunt și foarte serioasă, încercând să evit, pe cât de mult posibil, conflictele. Îmi place să mă implic în diferite activități și să cunosc persoane noi.
Vei respecta gradele mai mari ca tine ?: Da le voi respecta si pe cele mai mici de cat mine sau cu acelas grad ca mine.
Vei respecta liderul/co-liderul ? : Normal ca il voi respecta .
Acceptat pentru teste!!
Share192018-11-07 18:03:46
Nickname: .Gabi
Level: 11
Ore Jucate : 56
Cat timp petreci pe zi jucand samp ?: 4-5.
De ce doresti sa faci parte din Las Venturas Police Departament ?: Deoarece am experienta necesara pentru aceasta factiune si timpul necesar.
De ce crezi ca Las Venturas Police Departament este potrivita pentru tine? : Deoarece scapam playerii de cei cu wanted.
Ce varsta ai? : 18 ani.
Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt un baiat de treaba, imi place sa traiesc orice moment la maxim.
Vei respecta gradele mai mari ca tine ?: Da.
Vei respecta liderul/co-liderul ? : Da.
Share202018-11-07 18:58:46
Acceptat pentru test
Share212018-11-14 20:38:09
Ore Jucate :34
Poza /stats (obligatorie) :https://imgur.com/a/z1Dr3uS
De ce doresti sa faci parte din Las Venturas Police Departament ?: Deoarece imi place politia si respect regulile
De ce crezi ca Las Venturas Police Departament este potrivita pentru tine? :pentru ca respect regulile si imi place sa fac si pe alti sa respecte
Ce varsta ai? : 14 ani
Descrie-te in minim 20 de cuvinte:nu ma pot descrie dand ajngi sa ma cunosti iti faci singur o parere
Vei respecta liderul/co-liderul ? :pe ei ii voi respecta cel mai mult,.
Share222018-11-14 20:49:07
Nickname:XgamerRo
Level:13
Ore Jucate :22
Poza /stats: https://imgur.com/a/xPPtjy4
Register date: 19/10/2018
Program joc:minim 4 ore pe zi
Warns:0/3
De ce doresti sa faci parte din Las Venturas Police Departament: Doresc sa fac parte din aceasta factiune minunata deoarece imi place sa ajut playerii , sa arestez criminali, sa dau amenzi etc.
De ce crezi ca Las Venturas Police Departament este potrivita pentru tine? :Cred ca e potrivita pentru mine deoarece am imi place sa fiu in politie.
Ce varsta ai? : Am varsta de 15 ani.
Descrie-te in minim 20 de cuvinte:
Ma numesc Maximilian am varsta de 15 ani, locuiesc in Republica Moldova
inva? la liceul teoretic "Gaudeamus" din Republica Moldova-Chi?inau ?i imi
place nespus de mult sa joc urmatoarele jocuri: Counter Strike Global offensive,
Gta San Andreas Multiplayer (SAMP),jocuri horror de ex. (Five nights at freddy's,
Bendy and the ink machine,Outlast,Resident Evil 7,Friday the 13th,Dead by Daylight).
Sunt o fire complicata greu de in?eles daca imi faci
bine ?i ma tratezi normal la fel voi face ?i eu pentru tine. Nu prea imi place sa ies
pe afara la aer curat astfel stand mai mult in casa jucand-uma jocuri video. Nu
prea imi pasa daca cineva ma injura sau ma trateaza urat prefer-and sa-l
ignor decat sa-l injur inapoi. Sunt comunicabil, respectuos,atent,cinstit,punctual,
creativ ?i discret. Am prieteni cu care ma in?eleg foarte bine ?i cand au ei timp
ne mai jucam ?i samp impreuna, respectiv jocurile pe care le-am enumerat
mai sus. Deasemenea de mic nu-mi place sa inva? ?i am fost atras de
tehnologie (Smartphoane, PC-uri, laptop-uri, console, smartwatches ?i
practic orice obiect ce arata a viitor sau are un display pe el .