JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » Los Santos Police Department » Cerere LSPD - popA!

Cerere LSPD - popA!

Posts 1 to 2 of 2

1

Nickname: popA!
Level:5
Varsta reala: 17
Nick-uri anterioare: -
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: -
Motivul plecarii din ultima factiune: -
Poza cu status (Obligatoriu): o voi da dupa.
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: desigur
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: cu cea mai mare placere
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: imi place mult sa fiu politist, si stiu ce trebuie facut.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: Da, dar nu pe acest server.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 3-4 ore
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte): blond, ochii verzi , fotbalist

0

2

popA! wrote:

Nickname: popA!
Level:5
Varsta reala: 17
Nick-uri anterioare: -
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: -
Motivul plecarii din ultima factiune: -
Poza cu status (Obligatoriu): o voi da dupa.
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: desigur
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: cu cea mai mare placere
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: imi place mult sa fiu politist, si stiu ce trebuie facut.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: Da, dar nu pe acest server.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 3-4 ore
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte): blond, ochii verzi , fotbalist

Respins.-Nu ai poza cu stats!

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » Los Santos Police Department » Cerere LSPD - popA!