JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » Los Santos Police Department » Aplicatie LSPD [TheGoDLike]

Aplicatie LSPD [TheGoDLike]

Posts 1 to 11 of 11

1

Nickname:TheGoDLike
Level:7.
Varsta reala:16.
Nick-uri anterioare:-
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: am cv timp petrecut pe server. nu am avut alta factiune.
Motivul plecarii din ultima factiune:-
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/XazFWbp
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Prefer lucrul in echipa.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Desigur.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Pentru a pastra linistea si incercarea unei noi factiuni.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:Da. Dar nu pe acest server
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:5-6 ore
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Imi place lucrul in echipa si imi place sa incerc lucruri noi.

0

2

TheGoDLike wrote:

Nickname:TheGoDLike
Level:7.
Varsta reala:16.
Nick-uri anterioare:-
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: am cv timp petrecut pe server. nu am avut alta factiune.
Motivul plecarii din ultima factiune:-
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/XazFWbp
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Prefer lucrul in echipa.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Desigur.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Pentru a pastra linistea si incercarea unei noi factiuni.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?a. Dar nu pe acest server
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:5-6 ore
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Imi place lucrul in echipa si imi place sa incerc lucruri noi.

Acceptat!

0

3

Pseudonim: Panicatu
Nivel: 8.
Varsta reala: 16.
Nick-uri anterioare: -
Ultima facțiune și perioada petrecută aici: am cv timp petrecut pe server. nu am avut altă facțiune.
Motivul plecarii din ultima factie: -
Poza cu status (Obligatoriu): https://imgur.com/a/YbMw7zo
Aveti capacitatea de a lucra in echipa : Preferati sa lucrati in echipa.
Sunteți capabili să respectați liderul și membrii de orice rang?: Desigur.
De ce vrei să intri în departamentul de poliție din Los Santos ?: Pentru a păstra liniștea și incercarea unei noi facțiuni.
Ai mai făcut parte din acest departament? Dacă da, de ce ai ieșit? : DA. Dar nu pe acest server
Cat timp petreceti cu SA-MP, fără AFK ?: 4-5 ore
Cum te-ai descrie in realitate? (Minimum 20 de cuvinte): Imi place sa lucrez in echipa si imi place sa incerc lucruri noi.

0

4

Name: Panicatu
Ultima facțiune și perioada petrecută aici: am cv timp petrecut pe server. nu am avut altă facțiune.
De ce vrei să intri în departamentul de poliție din Los Santos ?: Pentru a păstra liniștea și incercarea unei noi facțiuni.
Ai mai făcut parte din acest departament? Dacă da, de ce ai ieșit? : DA. Dar nu pe acest server
Cum te-ai descrie in realitate? (Minimum 20 de cuvinte): Imi place sa lucrez in echipa si imi place sa incerc lucruri noi.

0

5

Emanuel Sipos wrote:

Name: Panicatu

Acceptat!

0

6

Pseudonim: Panicatu
Nivel: 12.
Poza cu status (Obligatoriu): https://imgur.com/a/YbMw7zo am lv 12 fac de pee telfon

0

7

[b]Nickname:DanielDM
Level: am lvl 8 (momentan)
Varsta reala: 16 ani
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: am doar 2 ore de cand sa dat wipe (dar abea ieri am facut cont , eu zic ca este bn)
Motivul plecarii din ultima factiune: -
Poza cu status (Obligatoriu): -
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da , da am capacitate de a lucra in echipa , din contra prefer
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: Imi place cu ce se ocupa LSPD , plus ca stiu comenzile si regulamentul si liderul este de nota 20+
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: Pe acest server nu .
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: in jur de 2-3  ore pe zi chiar mai mult
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte): SALL , ma numesc Daniel am 16 ani si studiez la liceu. Ador sa ma joc fotbal cu colegi , prieteni  dar in special SAMP ador acest joc mirific .
[/b]

0

8

DanielDM wrote:

Nickname:DanielDM
Level: am lvl 8 (momentan)
Varsta reala: 16 ani
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: am doar 2 ore de cand sa dat wipe (dar abea ieri am facut cont , eu zic ca este bn)
Motivul plecarii din ultima factiune: -
Poza cu status (Obligatoriu): -
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da , da am capacitate de a lucra in echipa , din contra prefer
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: Imi place cu ce se ocupa LSPD , plus ca stiu comenzile si regulamentul si liderul este de nota 20+
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: Pe acest server nu .
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: in jur de 2-3  ore pe zi chiar mai mult
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte): SALL , ma numesc Daniel am 16 ani si studiez la liceu. Ador sa ma joc fotbal cu colegi , prieteni  dar in special SAMP ador acest joc mirific .

Respins-Nu ai poza cu stats!

0

9

Nume: Panicatu
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/7szikpZ

0

10

Emanuel Sipos wrote:

Nume: Panicatu
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/7szikpZ

Acceptat!

0

11

Nickname:Leul245
Level: am level 6
Varsta reala: am 14 ani
Nick-uri anterioare: Nu am avut
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:  Ultima factiune a fost Ballas si am petrecut cam o saptamana .
Motivul plecarii din ultima factiune: Nu puteam sa fac nimic deoarece eu doar pe la 20:00 si atunci e turf si nu ma pot juca .
Poza cu status (Obligatoriu): https://imgur.com/a/Ek9LNeA
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: D a normal .
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da normal .
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: Deoarece este o comunitate mare,primitoare si as vrea sa ajut la ordinea si disciplina celor 3 orase,arestandu-i pe cei care incalca legea.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: Da am mai facut parte din LVPD si am fost daat afara deoarece am acordat wanted 3 si am somat doar de 2 oari si a spus ca ma baga inapoi peste o saptamana ca nu mai putea sa ma bage ptt ca putea fi demis si nu ma mai bagat .
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Petrec 2-3 ore si arre ori ma gasiti afk .
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte): Sunt un baiat istet,prietenos,glumet serios cand trebuie,imi place sa imi petrec timpul liber cu prietenii si familia,si sa-i invat pe cei mai mici tot ce stiu eu mai bine.In rest imi place sa ma joc SA;MP cu prietenii.

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » Los Santos Police Department » Aplicatie LSPD [TheGoDLike]