JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » Los Santos Police Department » NOU !! aplicatie!

NOU !! aplicatie!

Posts 1 to 2 of 2

1

Nickname:yonut1141
Level:7
Varsta reala:15
Nick-uri anterioare:yonut115 dar nu pe sv.ul asta! pe asta nu am avut alte nick.uri
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: pe acest sv nu am fost in nici o factiune
Motivul plecarii din ultima factiune:m-am lasat de acel server !!! pentru ca acest server imi place si ma voi tine de el muult!!
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/3UG4uHy
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:da am mai lucrat in echipa!
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:da eu ii respect dar vreau sa fiu si eu respectat de catre ei!
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:vreau sa ajut factiunea mult si pentru ca ma pricep cel mai bine la asta
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:am mai facut parte dar m-am lasat de acel server !
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:3-4 ore pe zii!
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):in realitate sunt un adolescent caruia ii place sa se joace SA:MP pe acest server !! sunt un tip de treaba carenu se cearta din orice!! ce m-i se cere aia fac!!

0

2

T/C Acceptat pentru teste !

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » Los Santos Police Department » NOU !! aplicatie!