Nick Sa:Mp :D0M
Varsta Reala :20
Level :6
Ore :6
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? :Deoarece imi place foarte mult factiunile pasnice, imi place sa ajut playeri oferindu-le toate licentele necesare .
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? :Daca voi fi promovat ca Lider la aceasta factiune, voi face tot ce pot sa pun factiunea in valoare, voi ajuta playeri nevoiasi de licente si voi coordona echipa pentru a ajunge in top .
Ati mai fost vreodata Leader ? :Am mai fost Lider la mai multe factiune, inclusiv School Instructors, stiu ce am de facut , stiu sa administrez foarte bine ca Lider si sa fac o echipa de succes .
La ce factiuni ati mai fost leader ? :News Reporters, LSPD, LVPD, Ballas, Hitman si multe altele
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? a am mai fost de foarte multe ori imi plac foarte mult factiunile pasnice.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? a
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru :Ma numesc Marian, am varsta de 20 de ani, sunt din Ploiesti, imi place foarte mult IT, Gaming-ul, Sport-ul , sunt un baiat modest, sufletist, ajutator, imi place sa ajut prieteni cu tot ce pot.
Poza /stats (OBLIGATORIU) https://imgur.com/a/783T2Fe
Cerere Lider - School Instructors
Page: 1
Posts 1 to 1 of 1
Share12018-10-30 21:04:16
Page: 1