Nick Sa:Mp : .Gabi
Varsta Reala : 18 ani.
Level : 1
Ore : 0
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Deoarece cred ca am experienta necesara pentru o astfel de functie importanta. Consider ca sunt destul de matur si de rabdator pentru a tine aceasta factiune in frau, am experienta necesara deoarece am fost pe oranj bagd lider 300 de zile la factiunea School Instructors SF si sunt sigur ca am experienta. Am mai fost in astfel de factiuni precum Hitman Agency si pot sa fac ca factiunea sa mearga bine, fara certuri pe /f sau limbaj vulgar. Doresc sa ajung lider ca sa fac o factiune cat mai respectata de catre playeri cat si de STAFF, sunt sigur ca pot avea o factiune civilizata cu calmul necesar pentru a fi silentiosi cand au un contract. Sunt destul de obisnuit cu un astfel de leadershiping ca pe acest server deoarece repet am experienta.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Sa fie de top, sa o urc sus, sa fie respectata de catre playeri si de STAFF. Si sa imi descopar scopurile pe acest server.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Pe acest server nu.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Am fost pe orange RECLAMA SE PEDEPSESTE CU BAN! lider la factiunea School Instructors SF 300 de zile.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Da, pe red RECLAMA SE PEDEPSESTE CU BAN! 70 de zile.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Desigur.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Sunt un baiat care asculta si respectuos, nu imi place sa injur sau sa ma cert, imi place sa ma joc si sa ma distrez si sa traiesc toate momentele la maxim. Imi place sa ajut lumea si sa fac sport, sunt o fire libera si fericita, si sunt foarte calm, nu imi place sa ma enervez sau sa vad oamenii nervosi. Nu imi place sa fiu barfit sau batjocorit.
Poza /stats (OBLIGATORIU) : https://imgur.com/a/rlRh0Zn                                                                                                                                                                                       P.S: Nu am deloc ore, dar am experienta necesara <3 va pup si succes.