Nick Sa:Mp : Invision
Varsta Reala : 14
Level : 8
Ore : 6 ore, dar voi fi activ !
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Deoarece vreau sa organizez factiunea National Guard, sa arat tot ce pot pentru a-mi castiga functia. Am ales sa aplic la acesta factiune deoarece a fost si este o factiune respectata pe server, vreau sa cladesc tot ce a fost distrus.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Deoarece vreau sa-mi arata activitatea, experienta si maturitatea.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Da.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Nu pe acest server, dar am mai fost la LSPD, Taxi LS, Taxi LV si Paramedic LV.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Da, pe alte servere.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Da, sunt de acord.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru :Salut,ma numesc Marian si am varsta de 14 ani. Sunt o fire sociabila, cu simtul umorului si a tolerantei. Am un caracter nelipsit de cei 7 ani de acasa,Îmi place sa fiu responsabil si sa imi indeplinesc propunerile, astfel avand o satisfactie aparte la sfarsitul realizarii. Urasc persoanele false care se dau drept prieteni, fiindca deseori pot fi mai periculoase decat un dusman. Sunt o persoana calma si care nu se supara repede si incerc mereu sa fiu un om pozitiv si sa ajut toti oameni ce au nevoie de ajutor.
Poza /stats (OBLIGATORIU): Desigur -> https://imgur.com/a/mEOXw4c