Nick Sa:Mp :Madalin913
Varsta Reala :18
Level :Am level 5 imediat voi face 6
Ore :4 ore.
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? :Imi doresc sa ajung lider la aceasta factiune deoarece o voi ajuta foarte mult ca stiu sa sa conduc o factiune si pentru a ajuta serverul.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? :Am de gand sa o fac cat mai puternica incat sa fie respectata de toti playerii de pe server.
Ati mai fost vreodata Leader ? a,pe alte servere de genul acesta/
La ce factiuni ati mai fost leader ? :LSPD,Grove street,Los Aztecaz,News Reporters,LSSI Si Los Vagos.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? a,pe alte server .
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? a,cum sa nu stau,aceasta factiune este aceea pe care mi-am dorit-o.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru :Numele meu este Madalin, locuiesc în judetul Valcea și am 18 ani. Hobby-urile mele sunt jucate pe calculatorul meu, iesind cu prietenii. Ca persoană sunt bine, adică nu exagerez atunci când este vorba de a lua ceva, chiar dacă este vorba de a da ceva, îmi place să trăiesc pe baza respectului, adică "Respect și vei fi respectat în randul tau." Nu-mi place nu-mi plac glumele amuzante, fratele face o gluma, face bine, nu-mi place, nu-mi place, nu-mi place sa fiu prost, glumele bune sunt acceptate, dar glumele rele nu . bine nu-mi plac glumele facute altora pe spate. Îmi place muzica care exprimă un mesaj, ascult foarte mult și foarte adesea muzica hip-hop, găsesc un mesaj, dar sună foarte bine, asta este opinia mea personală despre muzica hip-hop. Chiar îmi place să joc pe computerul meu, dar nu-mi plac toate jocurile, în general jocurile pe care le joacă cel mai des și pentru care am dezvoltat o pasiune în timp sunt: SA: MP, Metin2, Counter-Strike, în general jocuri multiplayer pe care aș putea să le joc cu prietenii sau să-mi găsesc prieteni pentru a juca pentru acel joc. Sunt o persoană de încredere și comunicativă. Sunt mereu dispus să învețe lucruri noi. Înainte de a face ceva, ascultă mai întâi opiniile celorlalți și doar atunci face ceea ce cred că trebuie făcut. Apreciez ajutorul primit de fiecare dată și nu uit niciodată că l-am primit. Nu am uitat niciodată unde am plecat și nu-l întorc pe cel care ma ajutat. Eu respect standardele impuse de alții, dar îmi place să fiu respectat pe rând. Încerc de fiecare dată să-mi fac slujba cât mai mult posibil pentru a-mi mulțumi pe ceilalți și, în același timp, pe mine. Oriunde încerc să dau o bună impresie despre mine. Sunt întotdeauna gata să învăț ceva, oriunde și de la oricine. Atât de mult a trebuit să spun despre mine, deși am încercat să scriu la fel de multe despre mine, căci pot sări peste ceva, iar restul detaliilor pe care le-am pierdut în descriere pot fi văzute singure în joc. Sunt un băiat serios și inteligent. Sunt un băiat normal de 18 ani, cu o viață normală. Sunt o persoană înaltă. Nu este chiar atât de slab, dar nu este obez. Destul despre mine (fizic). Ca și toți, am trăsături morale, sunt un băiat inteligent, cu o mare imaginație, am un suflet bun ... îi ajut pe toată lumea, pot să asculte lumea, să-i dau sfaturi. Sunt curat și ordonat, dar cea mai bună caracteriz Respectul adica te respect ma respecti.
Poza /stats (OBLIGATORIU) : Uite aici https://imgur.com/a/OZbbmTl Bafta.
Cerere lider LVPD
Page: 1
Posts 1 to 1 of 1
Share12018-10-25 18:25:02
Page: 1