Nick Sa:Mp : WLaica
Varsta Reala : 13
Level : 11.
Ore : 16
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Vreau sa ajung leader la aceasta factiune deoarece vreau sa ajut comunitatea, luptand impotriva infractorilor si sa organizez aceasta factiune cat este necesar de bine si de corect.Am destula experienta pentru a conduce acest departament.Am fost lider la departamente si stiu cum sa procedez in cele mai grele cazuri.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? :Primu lucru ar fi sa dau wipe la factiune si sa incep totul de la 0. Apoi sa imi aleg un co lider capabil cu care sa ma pot intelege foarte bine, sa stie sa dea un test complet, sa stie regulamentul si sa fie matur. Apoi sa organizez foarte bine membrii si sa ii fac sa fie prieteni toti, deoarece mie nu imi plac certurile intre colegi si nimeni nu ar vrea sa se ajunga de la o simpla cearta la niste sanctiuni. Cand voi obtine aceasta functie vreau sa depasesc toate asteptarile tuturor jucatorilor de pe server, ca factiunea mea sa fie cea mai buna si respectuoasa de pe server. Am de gand sa fac cu aceasta factiune sa-i bine dispun pe playeri, sa fie mai activi si sa ne distram impreuna.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Pe alte servere da.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : La Taxi LS pe alt server si LVPD pe un server mai mare.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Nu.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? a, sunt de acord cu acest lucru.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru :Salut, ma numesc Florin, sunt din orasul Moldova Noua, judetul Caras-Severin si am 13 ani. Ma consider un baiat de treaba, in mare parte glumet, insa stiu sa fiu si serios cand este nevoie. Nu accept glumele proaste, sa fiu luat peste picior si sa fiu barfit. Timpul liber mi-l petrec in fata computerului, pe afara cu amicii, sau practicand fotbal "la un nivel mai mare" . Sunt invatat sa lucrez in echipa, sa-mi ajut coechipierii si sa castigam, asta in ce priveste fotball-ul, insa acest lucru il aplic si in viata de zi cu zi, cand un prieten are nevoie de ajutor, sau exemple de genul asta. Sunt comunicativ, sociabil, si prietenos. O scurta caracterizre fizica a mea este : am 1.66m si 46kg, am ochi caprui si par saten. De obicei, nu imi place sa ma bag in discutiile serioase sau sa ma cert cu cineva. Imi iubesc familia si tin la prietenii mei. Imi place sa ma distrez cu prietenii si sa ne ajutam reciproc. Ma descurc bine la scoala, imi place foarte mult chimia si sportul. Acesta pot spune ca sunt eu, o persoana simpla, glumeata[cu simtul umorului], respectuos, dar si serios atunci cand este nevoie.Una din visurile mele de cand sunt mic este de a infinta un centru de adoptie pentru caini,tin foarte mult la ei si nu pot sa vad cand un om îsi bate joc in orcie fel de ei.Respect lumea in de-ajuns incat sa fiu si eu respectat,sunt responsabil in lucrurile i care ma intereseaza.Dar momentan raman un baiat simplu de 13 ani.
Poza /stats (OBLIGATORIU) : https://imgur.com/a/K85wzwb
Cerere lider Paramedic Departament LV WLaica 17 ore.
Page: 1
Posts 1 to 1 of 1
Share12018-10-25 17:09:02
Page: 1