Nick Sa:Mp :Theror159
Varsta Reala :Varsta mea reala este de 14 ani.
Level :14.
Ore :36
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Doresc sa ajung leader la aceasta factiune deoarece este una serioasa care are nevoie de multa activitate si deoarece stiu cu ce se mananca pentru ca am mai fost mafii.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Am de gand sa cucereasca multe turfuri si sa o conduc bine si sa o fac una serioasa.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Desigur.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Pe alte servere Grove Street Loz aztecas si aici Los Santos Police Departament.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Pe serverul aceasta nu.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : O sa incerc deoarece am niste probleme cu piciorul dar o sa stau cumva.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Ma numesc Raul am varsta de 14 ani locuiesc in Sibiu. Sunt inteligent, invat bine la scoala sunt prietenos si imi place sa imi fac prieteni noi. Eu sunt genul de baiat respectuos care nu injura si ii place munca in echipa nu independent. Imi place sa incerc lucruri noi. Imi fac treaba bine si asa cum mi se cuvine nu pe placul meu. Eu traiesc dupa vorba MA RESPECTI TE RESPECT NU MA RESPECTI NU TE RESPECT. Nu vreau sa las oamenii balta, vreau sa ii ajut cand au nevoie si sa fiu alaturi de ei in momentele grele dar si in momentele bune. Am bunele maniere su stiu sa ma comport cu oamenii. Vreau sa duc lumea pe un drum bun nu vreau sa ii manipulez sau ceva de genu`. Uneori treaba mea o fac si pe plus cand trebuie. Imi plac jocurile cum ar fi SA:MP sau Fortnite. Zilnic petrec ceva timp pe jocuri dar imi fac si temele. Mie imi place sa ma distrez si sa amuz lumea pentru ca sunt un baiat amuzant si nu morocanos sau plictiritor. Sunt o fire decenta si stiu sa ma controlez cand e nevoie sau sa actionez in unele cazuri.
Poza /stats (OBLIGATORIU) :https://imgur.com/a/TUfM7ar
Cerere Leader Ballas Famili.
Page: 1
Posts 1 to 1 of 1
Share12018-10-24 20:30:42
Page: 1