Nickname:Sergy
Level:10
Varsta reala:15 ani.
Nick-uri anterioare:N-am avut.
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:N-am avut o factiune anterioara
Motivul plecarii din ultima factiune:N-am avut o alta factiune.
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/FQN7Gml
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur/
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Desigur, respectul este una dintre caliatile mele.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:În primul rând, îmi doresc să fac parte în acest departament pentru că mi se pare ceva interesant,îmi place acțiunea care se petrece plus că ar fii ceva nou pentru mine. Având în vedere că-mi place cu ce se ocupă, doresc să mă alătur acestei facțiuni deoarece consider că abilitățile mele se vor adapta perfect cu cerințele acesteia.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?e acest server, nu.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:3-4 ore.
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Ma numesc Sergin am 15 ani si sunt din Constanta. Sunt o fire creativa,sociabila,imi place sa glumesc si sa rad.Nu ma plictisesc usor si stiu sa ascult ceea ce oameni imi spun. Stiu sa fiu alaturi oamenilor dragi mie si sa le sar in ajutor atunci cand e nevoie.Sunt iertator,pot trece cu privirea niste greseli daca accea persoana merita.
Aplicatie LSPD-Sergy
Page: 1
Posts 1 to 1 of 1
Share12018-10-24 19:14:18
Page: 1