JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere Lider Yukki Grove Street.

Cerere Lider Yukki Grove Street.

Posts 1 to 3 of 3

1

Nick Sa:Mp : Yukki.
Varsta Reala : Am varsta de 16 ani.
Level : 13.
Ore : 16.
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Deoarece as vrea sa ajut aceasta comunitate aducand membrii in aceasta factiune.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Sa fac ceva din ea!, nu ce a facut vechiul lider! Vreau sa arat ce este acela respect!
Ati mai fost vreodata Leader ? : Da, am mai fost!
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Nu pe acest server, dar pe un server populat am fost.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Nu.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Stau si mai mult!
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : De fel sunt o persoana vesela comunicativa.Ma numesc, Laur, si sunt din Bucuresti .Sunt un baiat inalt ,slab deoarece sportul ma ajuta sa ma mentin in forma.Parul este saten asezat intr-o freza moderna , ii da infatisarii mele un aer sarmant.Ochii caprui imi da o nota de baiat serios dar totodata si seducator.Gura este atuul meu ,buzele carnoase si rosii imi evidentiaza frumusetea fetei.Sunt o persoana sociabila,ma inteleg bine cu colegii si profesorii.Imi iubesc parintii ,ei sunt tot ce am mai bun pe lume.Imi place mult fotbalul si de cate ori merg in cantonamente sau am meciuri importante tata ma sustine.Sunt un copil norocos , am tot ce-mi trebuie deci sunt fericit, Sunt o fire calma, respectuoasa, care stie sa se impuna prin respect. Inca de la o varsta frageda, am invatat tot ce tine de bunele maniere, pe care le aplic mereu cand am ocazia. Imi plac glumele, dar in limita bunului simt. Nu caut certuri, imi place lucrul in echipa dar de cele mai multe ori prefer sa fac pe cont propriu, pentru a nu fi sanctionat de greselile celorlalti..

Poza /stats (OBLIGATORIU) :  https://imgur.com/a/A0p5qh2

0

2

Edit: Numele meu este Yukki@ATENTAT

0

3

ACCEPTAT PENTRU TESTE LIDER AI LA DISPOZITIE 24 DE ORE PENTRU A TE PREZENTA LA TEST IL VEI SOLOCITA PE BLACKYN ADMIN 5 MANAGER LIDERI!

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere Lider Yukki Grove Street.