Nick Sa:Mp : WLaica
Varsta Reala : 13 ani.
Level : 11
Ore : 14 ore
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Doresc sa ajung lider la aceasta factiune din mai multe motive : 1) Este o factiune care mie imi place si imi doresc si sunt in acea factiune momentan. 2) Doresc sa nu mai fie multi oameni cu wanted, alegandu-mi niste membrii capabili si activi. 3) F.B.I este unul dintre cele mai bune departamente de pe server si eu vreau sa fie la gradul cel mai mare.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Primu lucru ar fi sa dau wipe la factiune si sa incep totul de la 0. Apoi sa imi aleg un co lider capabil cu care sa ma pot intelege foarte bine, sa stie sa dea un test complet, sa stie regulamentul si sa fie matur. Apoi sa organizez foarte bine membrii si sa ii fac sa fie prieteni toti, deoarece mie nu imi plac certurile intre colegi si nimeni nu ar vrea sa se ajunga de la o simpla cearta la niste sanctiuni.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Pe acest server nu mi s-a oferit sansa la lider, dar pe alte servere "mari", da. Am fost lider la : Taxi LS, LVPD, FBI, Paramedic LV, dar repet pe alte servere cu 100-200 playeri in medie pe zi, deci stiu cu ce se mananca aceasta functie.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Am specificat si mai sus, pe acest server in nici o factiune LIDER, dar pe alte server, da.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Pe acest server nu, dar pe alte servere evident, si mi-am facut treaba foarte bine.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Da, sunt de acord cu acest lucru, si ca o paranteza, mi-as dori sa stau ca lider, minim 60 zile.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Salut, ma numesc Florin, sunt din orasul Moldova Noua, judetul Caras-Severin si am 13 ani. Ma consider un baiat de treaba, in mare parte glumet, insa stiu sa fiu si serios cand este nevoie. Nu accept glumele proaste, sa fiu luat peste picior si sa fiu barfit. Timpul liber mi-l petrec in fata computerului, pe afara cu amicii, sau practicand fotbal "la un nivel mai mare" . Sunt invatat sa lucrez in echipa, sa-mi ajut coechipierii si sa castigam, asta in ce priveste fotball-ul, insa acest lucru il aplic si in viata de zi cu zi, cand un prieten are nevoie de ajutor, sau exemple de genul asta. Sunt comunicativ, sociabil, si prietenos.  O scurta caracterizre fizica a mea este : am 1.66m si 46kg, am ochi caprui si par saten. De obicei, nu imi place sa ma bag in discutiile serioase sau sa ma cert cu cineva. Imi iubesc familia si tin la prietenii mei. Imi place sa ma distrez cu prietenii si sa ne ajutam reciproc. Ma descurc bine la scoala, imi place foarte mult chimia si sportul. Acesta pot spune ca sunt eu, o persoana simpla, glumeata[cu simtul umorului], respectuos, dar si serios atunci cand este nevoie.
Poza /stats (OBLIGATORIU) : https://imgur.com/a/SyBWS4G