Nick Sa:Mp :.Ficosota.
Varsta Reala :15 ani.
Level :14
Ore :36
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? :Pentru ca as vrea sa imi dezvolt capacitatile de jucator SA:MP si as vrea sa imi conduc dragii mei colegi.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? :Sa aduc cati mai multi membri pentru a deveni cea mai dorita factiune de pe acest server.
Ati mai fost vreodata Leader ? a.
La ce factiuni ati mai fost leader ? :Paramedic.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? :Nu,nu am fost pana in acest moment.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? a.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru :Sunt un tip destul de activ,amuzant,serios si un tip foarte calm.Nu imi plac oamenii lenesi si cei care stau degeaba.Imi place sa cunosc oameni noi si sa le ascult povestile lor.
Poza /stats: https://imgur.com/a/mZyrA85
Cerere leader [LVPD]
Posts 1 to 4 of 4
Share12018-10-24 15:38:22
Share22018-10-24 17:14:43
Nick Sa:Mp :Panda.BEASTEMODE
Varsta Reala :15
Level :7
Ore :12
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? :PEntru ca am experienta si sunt serios cu functiile care le primesc
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? :Sa fac acceasta factiune cea mai dorita de pe sv
Ati mai fost vreodata Leader ? a dar nu pe sv asta
La ce factiuni ati mai fost leader ? :LSPD,HITMAN,GROVE STREET
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? :Nu.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? :Desigur ca da
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru :Sunt un baiat cu sange rece neinfricat si inalt.
Poza /stats (OBLIGATORIU) :Nu merge sa pun pe imgur dar puteti da check in joc.
Share32018-10-24 18:07:09
Panda.BEASTEMODe nu mai vreau lider LVPD
Share42018-10-25 18:01:55
Nick Sa:Mp :.Tudor.
Varsta Reala :15 ani.
Level :14
Ore :36
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? :Pentru ca as vrea sa imi dezvolt capacitatile de jucator SA:MP si as vrea sa imi conduc dragii mei colegi.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? :Sa aduc cati mai multi membri pentru a deveni cea mai dorita factiune de pe acest server.
Ati mai fost vreodata Leader ? a.
La ce factiuni ati mai fost leader ? :Paramedic.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? :Nu,nu am fost pana in acest moment.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? a.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru :Sunt un tip destul de activ,amuzant,serios si un tip foarte calm.Nu imi plac oamenii lenesi si cei care stau degeaba.Imi place sa cunosc oameni noi si sa le ascult povestile lor.
Poza /stats: https://imgur.com/a/mZyrA85