JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere lider National-Guard

Cerere lider National-Guard

Posts 1 to 3 of 3

1

Nick Sa:Mp :Sempron
Varsta Reala :Am varsta frumoasa de 17 ani.
Level :am level 6.
Ore :am 15 ore jucate.
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Doresc sa ajung lider la aceasta factiune fiindca descopar ceva nou,intalnesc ceva nou, fac ceva nou.Vreau sa fiu lider la National-Guard fiindca factiunea are potential si vreau sa ajung eu lider la aceasta factiune fiindca nu are unul.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Am de gand sa fac cu aceasta factiune sa-i bine dispun pe playeri, sa fie mai activi si sa ne distram impreuna.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Nu, si este ceva nou pentru mine.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Nu am mai fost leader.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Nu.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Desigur, fiindca cine nu ar sta lider in National-Guard,cred ca as sta si mai mult timp in factiunea asta.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru :Salut,eu ma numesc Rares si am 17 ani,sunt din bistrita si imi place sa joc fotbal, sunt o persoana timida dar cu mult umor, stiu sa ma distrez cu toti playerii.
Poza /stats (OBLIGATORIU) :https://imgur.com/a/w2gblXm
We make the difference

0

2

FELICITARI AI FOST ACCEPTAT TESTE LIDER AI 24 ORE LA DISPOZITIE SA TE PREZINTI LA TESTE LIDER LA BLACKYN ADMIN 5

0

3

+ am facut 25 de ore jucate pe server.

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere lider National-Guard