JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » Los Santos Police Department » Los Santos Police Departament - Aplicatii [ON]

Los Santos Police Departament - Aplicatii [ON]

Posts 31 to 44 of 44

31

Model de cerere:

Nickname:z0rAy
Level:Level 8
De cand jucati SA-MP pe C-zone?:15zile
Cate warn-uri ai in joc?:0/3warns
Varsta reala:16ani.
Sex (masculin / feminin):Masculin
Nick-uri anterioare:Nu am avut
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:Nu am avut !
Motivul plecarii din ultima factiune:Nu am avut !
Factiuni anterioare (si rank`urile detinute acolo):Nu am avut !
Skill-uri la joburile secundare:Nu am !
Poza cu status:https://imgur.com/a/eEWkXXl
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur, tot timpul mi-a placut a-mi ajuta colegii.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Desigur, deoarece daca nu-i respecam, va fii un haos in Departament.
Esti activ pe forum?:2-3 ore pe forum.
De ce iti doresti sa intri in FBI? :Doresc sa intru in FBI, deoarece este cel mai serios si mai captivant Departament.
De ce credeti ca sunteti potrivit pentru FBI?:Cred ca sunt potrivit pentru FBI, deoarece cred ca sunt pregatit pentru a fii in acest Departament modern.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:6-8ore pe zi.
Cum te-ai descrie in realitate?:Eu sunt o persoana glumeata si inteligenta, imi place sa-mi petrec timpul liber cu alte activitaii, unele dintre ele este PC-ul sau iesitul cu bajetii in oras. Deasemenea sunt o persoana seriosa, cand este momentul necesar si tot timpul mi-a placut sa-mi termin toata treaba si dupa a-mi lua o pauza !

0

32

Nick:MirindaSlap
Level:7
Ore:10
Poza [/stats]:https://imgur.com/JihZDgW
Varsta reala:15
Numar de ore pe zi petrecute in joc :cam 2-3
Interval orar de joc:14-17
Explicatii pentru parasirea factiunilor anterioare :Momentan sunt in School Instructors si daca o sa reusesc testul am sa ies din aceasta.
Explicatii pentru sanctiunile primite de la admini:Nu am sanctiuni.
Descrierea voastra ca persoana:Sunt un bun ascultator,ambitios si destept.
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? :Deoarece imi place sa prind infractorii,sa i-au carnete si sa fac LS un loc mai bun.
Alte informatii folositoare pentru lider:NU.

0

33

Nickname: MarkoBrisk
Nivel: 7
Varsta reala: 12
Nick-uri anterioare: Nu am avut
Ultima factiune si perioada petrecuta aici: Nu am mai fost intr-o factie
Motivul plecarii din ultima factie: ----- NU AM FOST- -------
Poza cu statut (Obligatoriu): http://thumbs2.imagebam.com/c4/fb/b3/ff74431009798494.jpg
Aveți capacitatea de a lucra în echipă? da
Sunteți capabili să respectați liderul și membrii de orice rang? da
De ce iti doresti sa intri in departamentul de politie din Los Santos ?: Pentru a prinde hotii si sa apara Los Santos!
Ai mai făcut parte din acest departament? Dacă da, de ce ai ieșit ?: Nu, nu mai facut!
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK ?: Pai am stat intr-o zo unde-va la 9-10 ore! As putea sa stau pe zi cam cam 4-5 ore si dimineata si seara!
Cum te-ai descrie in realitate? (Minim 20 de cuvinte): Am inaltimea 1,50 parul castaniu, vorbaret, glumet.Sunt Bun La Mate si imi plac culoarea albastra!

SPER SA FIU ACCEPTAT!

Semnat: Marko:! *

AM MAI TRIMIS O DATA DAR NU AM PUS IMAGINE ! SI ACUM AM MAI TRIMIS O DATA !

0

34

Nickname:Master
Level:13.
Varsta reala:13.
Nick-uri anterioare:Nu am nik-uri anterioare.
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Pe aceasta comunitate am fost in uber si in fbi.
Motivul plecarii din ultima factiune:Nu am avut lider.
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/f3LCoKf
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur imi place sa lucrez in echipa!
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Sunt loial liderului si nu o sa ma scot din cuvantul acestuia!
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Este o factiune care doreste sa faca playerii de pe aceasta comunitate mai buni sa respecte legea sa nu o incalce sa ajute oamenii sa nu fii foarte nesimtii si sa creda ca nu scapa cu nimic!
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:Am facut parte din fbi dar am iesit pentru ca nu am avut lider.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:Minim 2-3 ore.
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Sunt un om care ii place sa ajute pe cei din jurul lui.Sunt un om cooperativ si imi place sa lucrez in pereche sunt gata pentru a da orce ca sa-mi indeplinesc scopul pe care mi lam pus!!!

0

35

Nickname:xbibitzu.
Level:7.
Varsta reala:14.
Nick-uri anterioare:nu am avut.
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Nu am avut.
Motivul plecarii din ultima factiune:Nu am avut.
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/CooOytP.
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da am fost pe alt server Lider LSPD si sunt capabil.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da,de ce nu.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Sunt capabil si deabea astept sa apar orasul Los Santos de crime
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:Nu nu am fost
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:1.2 ore
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Destept,sampist adevarat

0

36

Nickname:xTremeRo
Level:11
Varsta reala:9ani
Nick-uri anterioare:alexandruboc22
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: mafia los aztecas am petrecut 3 zile deoarece a parasit leaderul factiunea si nea dat pe toti afara
Motivul plecarii din ultima factiune:kick de la leader pt ca a iesit din factiune
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/zOkLirB trebuie sa imi confiscati materialele si sa schimb jobul
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:da o am
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:desigur
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:vreausa intru in lspd deoarece osrasul de inceput este los santos
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:nu, nu am mai fost
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:depinde daca mai joc si alt ceva inainte jucam 11 ore pe zi dar acum mai joc si alt ceva
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):istet,lenes,ma trezesc greu,nu imi place sa joc ori ce joc,ma plictisesc in foarte repede in unele activitati,nu imi place ori ce factiune pe samp.

0

37

Nick:Radu9
Level:10
Poza [/stats]:https://imgur.com/a/ybTr7di
Varsta reala:12
Numar de ore pe zi petrecute in joc :3 sau 4 ore pe zi
Interval orar de joc:dela 16:00 la 19:00 sau 15:00 la 17:00 sau ceva de genu
Explicatii pentru parasirea factiunilor anterioare :nu am avvut nici o factiune pana acum
Explicatii pentru sanctiunile primite de la admini:nu am avt sanctiuni de la admini sau alt cineva
Descrierea voastra ca persoana:Ma numesc Ilie Radu Alin.  Am 12 ani . M-am nascut in 19.05.2006 . Sunt in clasa a 7 - a. Am note bunicele . Imi place sa ma joc mult pe pc . Deoarece nu am mai fost niciodata intr-o factiune nu stiu comenzile . Dar promit sa le invat .
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? :deoarece cred ca nu sunt destuii politisti si de cand eram mic imi placea sa fiu politist
Alte informatii folositoare pentru lider:nu vreau sa fiu lider

0

38

Nickname: Dani93
Level: 5
Varsta reala: 16
Nick-uri anterioare: nu am avut
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:  nu am avut
Motivul plecarii din ultima factiune: nu am avut alta factiune
Poza cu status (Obligatoriu): Nu am ore necesare dar promit ca vor fii si nu conteaza orele daca angajezii
pe cineva care stie ce trebuie sa faca puteti sa si vedeti ca stau in italia deci nu-s o persoana
care nu va puteti baza voi face orice imi cereti
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank : voi respecta pe orcine.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: sa pot ajuta
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?daca da de ai iesit ? : nu am facut parte
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: nu stau afk
Cum te-ai descrie in realitate? : pai o persoana buna de treaba nu-s o persoana rea imi place sa ajut etc.

0

39

z0rAy wrote:

Model de cerere:

Nickname:z0rAy
Level:Level 8
De cand jucati SA-MP pe C-zone?:15zile
Cate warn-uri ai in joc?:0/3warns
Varsta reala:16ani.
Sex (masculin / feminin):Masculin
Nick-uri anterioare:Nu am avut
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:Nu am avut !
Motivul plecarii din ultima factiune:Nu am avut !
Factiuni anterioare (si rank`urile detinute acolo):Nu am avut !
Skill-uri la joburile secundare:Nu am !
Poza cu status:https://imgur.com/a/eEWkXXl
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur, tot timpul mi-a placut a-mi ajuta colegii.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Desigur, deoarece daca nu-i respecam, va fii un haos in Departament.
Esti activ pe forum?:2-3 ore pe forum.
De ce iti doresti sa intri in FBI? :Doresc sa intru in FBI, deoarece este cel mai serios si mai captivant Departament.
De ce credeti ca sunteti potrivit pentru FBI?:Cred ca sunt potrivit pentru FBI, deoarece cred ca sunt pregatit pentru a fii in acest Departament modern.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:6-8ore pe zi.
Cum te-ai descrie in realitate?:Eu sunt o persoana glumeata si inteligenta, imi place sa-mi petrec timpul liber cu alte activitaii, unele dintre ele este PC-ul sau iesitul cu bajetii in oras. Deasemenea sunt o persoana seriosa, cand este momentul necesar si tot timpul mi-a placut sa-mi termin toata treaba si dupa a-mi lua o pauza !

Respins! Aici se fac cererile pentru LSPD!

MirindaSlap wrote:

Nick:MirindaSlap
Poza [/stats]:https://imgur.com/JihZDgW
Varsta reala:15
Numar de ore pe zi petrecute in joc :cam 2-3
Interval orar de joc:14-17
Explicatii pentru parasirea factiunilor anterioare :Momentan sunt in School Instructors si daca o sa reusesc testul am sa ies din aceasta.
Explicatii pentru sanctiunile primite de la admini:Nu am sanctiuni.
Descrierea voastra ca persoana:Sunt un bun ascultator,ambitios si destept.
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? :Deoarece imi place sa prind infractorii,sa i-au carnete si sa fac LS un loc mai bun.
Alte informatii folositoare pentru lider:NU.

Respins! Aplicatie slaba!

MarkoBrisk wrote:

Nickname: MarkoBrisk
Nivel: 7
Varsta reala: 12
Nick-uri anterioare: Nu am avut
Ultima factiune si perioada petrecuta aici: Nu am mai fost intr-o factie
Motivul plecarii din ultima factie: ----- NU AM FOST- -------
Poza cu statut (Obligatoriu):
Aveți capacitatea de a lucra în echipă? da
Sunteți capabili să respectați liderul și membrii de orice rang? da
De ce iti doresti sa intri in departamentul de politie din Los Santos ?: Pentru a prinde hotii si sa apara Los Santos!
Ai mai făcut parte din acest departament? Dacă da, de ce ai ieșit ?: Nu, nu mai facut!
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK ?: Pai am stat intr-o zo unde-va la 9-10 ore! As putea sa stau pe zi cam cam 4-5 ore si dimineata si seara!
Cum te-ai descrie in realitate? (Minim 20 de cuvinte): Am inaltimea 1,50 parul castaniu, vorbaret, glumet.Sunt Bun La Mate si imi plac culoarea albastra!

SPER SA FIU ACCEPTAT!

Semnat: Marko:! *

AM MAI TRIMIS O DATA DAR NU AM PUS IMAGINE ! SI ACUM AM MAI TRIMIS O DATA !

FTW wrote:

Nickname:xbibitzu.
Level:7.
Varsta reala:14.
Nick-uri anterioare:nu am avut.
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Nu am avut.
Motivul plecarii din ultima factiune:Nu am avut.
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/CooOytP.
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?a am fost pe alt server Lider LSPD si sunt capabil.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?a,de ce nu.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Sunt capabil si deabea astept sa apar orasul Los Santos de crime
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:Nu nu am fost
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:1.2 ore
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Destept,sampist adevarat

Dani93 wrote:

Nickname: Dani93
Level: 5
Varsta reala: 16
Nick-uri anterioare: nu am avut
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:  nu am avut
Motivul plecarii din ultima factiune: nu am avut alta factiune
Poza cu status (Obligatoriu): Nu am ore necesare dar promit ca vor fii si nu conteaza orele daca angajezii
pe cineva care stie ce trebuie sa faca puteti sa si vedeti ca stau in italia deci nu-s o persoana
care nu va puteti baza voi face orice imi cereti
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank : voi respecta pe orcine.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: sa pot ajuta
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?daca da de ai iesit ? : nu am facut parte
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: nu stau afk
Cum te-ai descrie in realitate? : pai o persoana buna de treaba nu-s o persoana rea imi place sa ajut etc.

xTremeRo wrote:

Nickname:xTremeRo
Level:11
Varsta reala:9ani
Nick-uri anterioare:alexandruboc22
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: mafia los aztecas am petrecut 3 zile deoarece a parasit leaderul factiunea si nea dat pe toti afara
Motivul plecarii din ultima factiune:kick de la leader pt ca a iesit din factiune
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/zOkLirB trebuie sa imi confiscati materialele si sa schimb jobul
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:da o am
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:desigur
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:vreausa intru in lspd deoarece osrasul de inceput este los santos
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:nu, nu am mai fost
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:depinde daca mai joc si alt ceva inainte jucam 11 ore pe zi dar acum mai joc si alt ceva
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):istet,lenes,ma trezesc greu,nu imi place sa joc ori ce joc,ma plictisesc in foarte repede in unele activitati,nu imi place ori ce factiune pe samp.

Respins! Aplicatie neconvingatoare.

Monster wrote:

Nickname:Master
Level:13.
Varsta reala:13.
Nick-uri anterioare:Nu am nik-uri anterioare.
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Pe aceasta comunitate am fost in uber si in fbi.
Motivul plecarii din ultima factiune:Nu am avut lider.
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/f3LCoKf
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur imi place sa lucrez in echipa!
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Sunt loial liderului si nu o sa ma scot din cuvantul acestuia!
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Este o factiune care doreste sa faca playerii de pe aceasta comunitate mai buni sa respecte legea sa nu o incalce sa ajute oamenii sa nu fii foarte nesimtii si sa creda ca nu scapa cu nimic!
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:Am facut parte din fbi dar am iesit pentru ca nu am avut lider.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:Minim 2-3 ore.
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Sunt un om care ii place sa ajute pe cei din jurul lui.Sunt un om cooperativ si imi place sa lucrez in pereche sunt gata pentru a da orce ca sa-mi indeplinesc scopul pe care mi lam pus!!!

Respins! Din poza /stats reiese faptul ca esti membrul unei factiuni.

0

40

Nickname:Panda.BEASTEMODE
Varsta reala:12
Nick-uri anterioare:-
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:F.B.I 3 zile
Motivul plecarii din ultima factiune:roiam LSPD deoarece aici poti da ticket la F.B.I nu poti
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/V0CAFLI
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:DA
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Pentru ca LSPD este factiunea mea de suflet
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:Da din FBI am iesit deoarece vreau sa intru LSPD ca aici e mai smeck
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:4-5 ore
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Sunt un baiat neinfricat am sange rece

0

41

Nickname:Panda.BEASTEMODE
Varsta reala:11
Nick-uri anterioare:-
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: FBI 3 zile
Motivul plecarii din ultima factiune:Vroiam in LSPD
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/XqNsmsc
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:da
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Eate factiunea mea preferata am experienta si e ordonata
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:Deoarece vroiam LSPD ca e mai ordonata
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:4-5 ore
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Ma numesc Dragos am vartsa de 11 ani si sunt din Bucuresti

0

42

Model de postare:

Nickname:
Level:
Varsta reala:
Nick-uri anterioare:
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:
Motivul plecarii din ultima factiune:
Poza cu status (Obligatoriu):
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):

Trebuie sa aveti nimi 3 ore jucate pe server !
Cine nu are minim 3 ore jucate pe server v-a primi respins !
Succes !

0

43

Nickname:NeonRider
Level:5
Varsta reala:13
Nick-uri anterioare:NeonRider1234(dar nu pe acest server)
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:Nu am facut parte din nici o factiune pe acest server
Motivul plecarii din ultima factiune:Wipe
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/gallery/Mj5hJ1l
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:da,am mai lucrat in echipa in trecut
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Desigur,daca respectul este reciproc
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Vreau sa folosesc ceea ce stiu pentru a ajuta comunitatea
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:am facut parte din factiunea hitman pe un alt server dar s-a dat wipe si am abandonat serverul pentru ca avea un staff care lasa de dorit
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:2-5 ore
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):atent,glumet,usor de enervat,iubesc pisicile,prietenos(in unele cazuri),muncitor,nu stau pe ganduri,aplic ceea ce imi propun,putin ocupat dar imi fac timp si pentru putina relaxare.

0

44

Nickname:Leul245
Level: 6
Varsta reala: 14 ani
Nick-uri anterioare: -
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:  LSPD - 5 zile
Motivul plecarii din ultima factiune: [WIPE]
Poza cu status (Obligatoriu): https://imgur.com/a/XwPnEAl
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da, mereu prefer activitatile in echipa.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: Pentru ca este principalul departament, imi place ca imi ofera puterea de a face legea, vreau sa mentin linistea in oras si sa tin departe raufacatorii.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: [WIPE]
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-6ore/zi
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte): Sunt o persoana calma, stau bine cu nervii, imi place sa muncesc in echipa si sa cunosc persoane, sa socializez, glumesc des dar cand vine vorba de seriozitate sunt serios.

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » Los Santos Police Department » Los Santos Police Departament - Aplicatii [ON]