JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » Los Santos Police Department » Los Santos Police Departament - Aplicatii [ON]

Los Santos Police Departament - Aplicatii [ON]

Posts 1 to 30 of 44

1

In acest topic poti face o cerere de intrare in departamentul Los Santos Police Departament!

Model de postare:

Nickname:
Level:
Varsta reala:
Nick-uri anterioare:
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:
Motivul plecarii din ultima factiune:
Poza cu status (Obligatoriu):
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):

ATENTIE!

Pentru a putea intra in acest departament aveti nevoie de minim level 7 si minim 5 ore jucate!
Toate aplicatiile se fac in acest topic printr-un "Reply", nu se creeaza topic separat!
Daca ati fost acceptati pentru teste, contactati liderul pentru a sustine testul!
Aveti obligatia de a raspunde la toate intrebarile din aplicatie! In caz contrar o sa fiti respinsi!

0

2

Nickname: Kush
Level: 11
Varsta reala: 18 (pe 21/11)
Nick-uri anterioare: -
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:  LSPD - 5 zile
Motivul plecarii din ultima factiune: [WIPE]
Poza cu status (Obligatoriu): https://imgur.com/a/upO8z8C
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da, mereu prefer activitatile in echipa.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: Pentru ca este principalul departament, imi place ca imi ofera puterea de a face legea, vreau sa mentin linistea in oras si sa tin departe raufacatorii.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: [WIPE]
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-6ore/zi
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte): Sunt o persoana calma, stau bine cu nervii, imi place sa muncesc in echipa si sa cunosc persoane, sa socializez, glumesc des dar cand vine vorba de seriozitate sunt serios.

0

3

Nickname:Tare
Level:9
Varsta reala:13
Nick-uri anterioare:Celmaitare
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Am fost in School Instructors si In Los Aztecas
Motivul plecarii din ultima factiune:Nu am mai vrut safac parte din acea factiune
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da,am capacitatea de a lucra in echipa
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da,sunt capabil de respectare la orice
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Imi doresc sa intru in acest departament pentru ca vreau sa incerc sa fiu politist
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:Nu,nu am mai facut parte dintrun departament
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:Pe samp imi petrec maxim 5 ore pe zi
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Salut,Sunt Florin si am 13 ani nu sunt pretentios si pot face multe lucruri.Am cei 7 ani de casa si ma comport frumos.imi place sa joc Fotbal,sa joc handbal.Nu sunt pretentios nici ambitios sunt mai restrans in firea mea, dar si cate odata mai sunt serios.Asta sunt EU.

0

4

Kush wrote:

Nickname: Kush
Level: 11
Varsta reala: 18 (pe 21/11)
Nick-uri anterioare: -
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:  LSPD - 5 zile
Motivul plecarii din ultima factiune: [WIPE]
Poza cu status (Obligatoriu): https://imgur.com/a/upO8z8C
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da, mereu prefer activitatile in echipa.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: Pentru ca este principalul departament, imi place ca imi ofera puterea de a face legea, vreau sa mentin linistea in oras si sa tin departe raufacatorii.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: [WIPE]
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-6ore/zi
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte): Sunt o persoana calma, stau bine cu nervii, imi place sa muncesc in echipa si sa cunosc persoane, sa socializez, glumesc des dar cand vine vorba de seriozitate sunt serios.

Acceptat pentru teste!

0

5

Nickname: .mone
Level: 13
Varsta reala: 16
Nick-uri anterioare: .more
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Am mai fost in grove Street timp de 3 saptamani.
Motivul plecarii din ultima factiune: Nu ma simpteam in largul meu plus ca membrii nu prea erau activi
Poza cu status (Obligatoriu): https://i.imgur.com/sjPgKJn.png
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Cu siguranta.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da , sunt cababil.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: Eu sincer imi doresc sa intru in LSPD pt ca mi se pare o factiune de top.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai facut parte.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Eu petrec in jur de 4-6 ore pe zi
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte)::Sunt un baiat simplu care stie ce vrea de la viata si incerc lucruri noi tot timpul, sunt glumet si am simtul umorului dezvoltat.Ma remarc prin faptele si vorbele mele.Sunt o fire calma, care se impune prin respect.Sunt un baiat istet si cu bun simt. Fac tot ce simt cu raspundere si cap. Sunt un foarte responsabil si un baiat de incredere. Imi place sa imi fac prieteni noi tot timpul,sunt foarte optimist si am o rabdare deosebita, sunt o persoana foarte silitoare, muncitoare dar si serios atunci cand este cazul. Sunt o fire optimista, stiu ce vreau de la viata, imi place sa-mi fac prieteni noi si sa cunosc oameni mereu, imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta pe mine, cred ca am din toate cate ceva, stiu ce vreau de la viata, inainte sa reactionez ma gandesc de doua ori inainte, dar ca orice alt om am si defecte.

0

6

Stefan_popa wrote:

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Am mai fost in grove Street timp de 3 saptamani.
Motivul plecarii din ultima factiune: Nu ma simpteam in largul meu plus ca membrii nu prea erau activi
Poza cu status (Obligatoriu): https://i.imgur.com/sjPgKJn.png
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da , sunt cababil.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: Eu sincer imi doresc sa intru in LSPD pt ca mi se pare o factiune de top.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai facut parte.
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte)::Sunt un baiat simplu care stie ce vrea de la viata si incerc lucruri noi tot timpul, sunt glumet si am simtul umorului dezvoltat.Ma remarc prin faptele si vorbele mele.Sunt o fire calma, care se impune prin respect.Sunt un baiat istet si cu bun simt. Fac tot ce simt cu raspundere si cap. Sunt un foarte responsabil si un baiat de incredere. Imi place sa imi fac prieteni noi tot timpul,sunt foarte optimist si am o rabdare deosebita, sunt o persoana foarte silitoare, muncitoare dar si serios atunci cand este cazul. Sunt o fire optimista, stiu ce vreau de la viata, imi place sa-mi fac prieteni noi si sa cunosc oameni mereu, imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta pe mine, cred ca am din toate cate ceva, stiu ce vreau de la viata, inainte sa reactionez ma gandesc de doua ori inainte, dar ca orice alt om am si defecte.

Respins! In poza /stats justifici ca esti deja membrul unei factiuni!

asdasdasd wrote:

Nickname:Tare
Nick-uri anterioare:Celmaitare
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Am fost in School Instructors si In Los Aztecas
Motivul plecarii din ultima factiune:Nu am mai vrut safac parte din acea factiune
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?a,am capacitatea de a lucra in echipa
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?a,sunt capabil de respectare la orice
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Imi doresc sa intru in acest departament pentru ca vreau sa incerc sa fiu politist
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:Nu,nu am mai facut parte dintrun departament
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?e samp imi petrec maxim 5 ore pe zi
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Salut,Sunt Florin si am 13 ani nu sunt pretentios si pot face multe lucruri.Am cei 7 ani de casa si ma comport frumos.imi place sa joc Fotbal,sa joc handbal.Nu sunt pretentios nici ambitios sunt mai restrans in firea mea, dar si cate odata mai sunt serios.Asta sunt EU.

Respins!

0

7

Nickname:Sany.AoloGucci
Level:11
Varsta reala:14 ani.
Nick-uri anterioare:xXSamyRoXx
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:LVPD 0 zile pentru ca am luat uninvite fara motiv
Motivul plecarii din ultima factiune:Uninvite..
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/n9lFJ2n [ Ieri facuta]
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Deoarece este cea mai frumoasa factiune
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:Da , am luat uninvite fara motiv
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:5 ore
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Nu imi place sa ma descriu las prietenii sa o faca

0

8

Poza cu status (Obligatoriu): https://imgur.com/a/dBMs4kr

0

9

Nickname:Mari@DauPtRaduq
Level:12
Varsta reala:Am varsta frumoasa de 16 ani.
Nick-uri anterioare:maricon
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:Inca nu am avut factiune dar pe viitor as vrea sa am.
Motivul plecarii din ultima factiune:Inca nu am avut factiune.
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/pjhVXaF
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da am capacitatea de a lucra in echipa cu colegii mei.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da sunr capabil sa respect toare rank-urile din acesta factiune .
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Deoarece este o factiune excelenta.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:Nu nu am facut parte dintr-un departamen pe acest server.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:Pe zi petrec minim 5 ore si maxim 10 ore (Fara AFK sau SLEEP)
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Responsabil , frumos , prietenos , naiv , nemincinos , glumet , priceput , puternic , bun la inima , nu injur , bogat , bun la suflet , ofer ajutor , orasean , activ , fotbalist , atragator , iubaret , ajut prietenii , cantaret , dansator , ascultator , ingenios , inventiv ,matur , gelos , multi prieteni , rusinos , nici slab nici gras , muncitor . nu sunt arogant.

0

10

Nickname:TheTule
Varsta reala:15
Nick-uri anterioare: Asta e singurul
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: N-am mai avut pe acest server
Motivul plecarii din ultima factiune: -
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/oawDRke
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:Pe acest server nu am mai facut parte din factiune DELOC.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:4-5 h
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Salut, ma numesc Andrei, sunt o fire prietenoasa, creativa,amuzanta, dar si serios.Sunt o persoana de incredere ,care stie ce vrea de la viata si cu cei 7 ani de acasa.

0

11

Nickname:Marcus
Nick-uri anterioare:Nu am mai avut.
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:LSPD , 2 saptamani aproape
Motivul plecarii din ultima factiune:WIPE
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/qjdVdma
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:DA
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:DA
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Doresc sa fac parte din acest departament deoarece are un colectiv foarte unit , respectuos si pentru ca simt ca ma reprezinta.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:DA , motiv : WIPE
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:6-7 ore
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Salut , ma numesc Rares si sunt din judetul Maramures. Sunt responsabil si imi place sa ma implic in ceea ce fac, sunt ambitios si am o fire foarte calma si prietenoasa. De altfel sunt corect si iubesc sa le sar in ajutor oamenilor din jurul meu.

0

12

Nickname:AnDrBy
Level:7
Varsta reala:15 ani
Nick-uri anterioare:Nu am avut alte nick-uri
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: am fost in Los Santos taxi si am petrecut 3 zile.
Motivul plecarii din ultima factiune:Am iesit din factiune deoarece factiunea era foarte inactiva si am hotarat sa ies
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/0GfRFFY
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da,pot lucra cu alti membri
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da,pot respecta pe lider si pe orice membru,indiferent de rank.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Deoarece consider ca pot garanta ordinea publica in toate cele 3 orase.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:Da,pe alte servere.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:3-4 ore
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Sunt un om prietenos cu toata lumea,si respect orice persoana din jurul meu. Sunt de asemenea un om sincer,si spun intotdeauna orice am pe suflet.

0

13

GucciCuSerpiDinCristale wrote:

Nickname:Sany.AoloGucci
Varsta reala:14 ani.
Nick-uri anterioare:xXSamyRoXx
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:LVPD 0 zile pentru ca am luat uninvite fara motiv
Motivul plecarii din ultima factiune:Uninvite..
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/n9lFJ2n [ Ieri facuta]
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?a.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?a.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Deoarece este cea mai frumoasa factiune
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?a , am luat uninvite fara motiv
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:5 ore
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Nu imi place sa ma descriu las prietenii sa o faca

Respins! In poza /stats justifici ca esti membrul unei factiuni.

Stefan_popa wrote:

Poza cu status (Obligatoriu): https://imgur.com/a/dBMs4kr

Respins! Ai dreptul la o singura aplicatie la 3 zile.

maricon. wrote:

Nickname:Mari@DauPtRaduq
Varsta reala:Am varsta frumoasa de 16 ani.
Nick-uri anterioare:maricon
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:Inca nu am avut factiune dar pe viitor as vrea sa am.
Motivul plecarii din ultima factiune:Inca nu am avut factiune.
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/pjhVXaF
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?a am capacitatea de a lucra in echipa cu colegii mei.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?a sunr capabil sa respect toare rank-urile din acesta factiune .
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Deoarece este o factiune excelenta.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:Nu nu am facut parte dintr-un departamen pe acest server.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?e zi petrec minim 5 ore si maxim 10 ore (Fara AFK sau SLEEP)
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Responsabil , frumos , prietenos , naiv , nemincinos , glumet , priceput , puternic , bun la inima , nu injur , bogat , bun la suflet , ofer ajutor , orasean , activ , fotbalist , atragator , iubaret , ajut prietenii , cantaret , dansator , ascultator , ingenios , inventiv ,matur , gelos , multi prieteni , rusinos , nici slab nici gras , muncitor . nu sunt arogant.

Acceptat pentru teste!

TheTule wrote:

Nick-uri anterioare: Asta e singurul
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: N-am mai avut pe acest server
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?a
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?e acest server nu am mai facut parte din factiune DELOC.
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Salut, ma numesc Andrei, sunt o fire prietenoasa, creativa,amuzanta, dar si serios.Sunt o persoana de incredere ,care stie ce vrea de la viata si cu cei 7 ani de acasa.

Acceptat pentru teste!

Marcus wrote:

Nickname:Marcus
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/qjdVdma
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?A
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?A
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Doresc sa fac parte din acest departament deoarece are un colectiv foarte unit , respectuos si pentru ca simt ca ma reprezinta.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?A , motiv : WIPE
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Salut , ma numesc Rares si sunt din judetul Maramures. Sunt responsabil si imi place sa ma implic in ceea ce fac, sunt ambitios si am o fire foarte calma si prietenoasa. De altfel sunt corect si iubesc sa le sar in ajutor oamenilor din jurul meu.

Acceptat pentru teste!

AnDrBy wrote:

Nickname:AnDrBy
Varsta reala:15 ani
Nick-uri anterioare:Nu am avut alte nick-uri
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: am fost in Los Santos taxi si am petrecut 3 zile.
Motivul plecarii din ultima factiune:Am iesit din factiune deoarece factiunea era foarte inactiva si am hotarat sa ies
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/0GfRFFY
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?a,pot lucra cu alti membri
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?a,pot respecta pe lider si pe orice membru,indiferent de rank.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Deoarece consider ca pot garanta ordinea publica in toate cele 3 orase.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?a,pe alte servere.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:3-4 ore
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Sunt un om prietenos cu toata lumea,si respect orice persoana din jurul meu. Sunt de asemenea un om sincer,si spun intotdeauna orice am pe suflet.

Acceptat pentru teste!

0

14

Nickname: EdyEdutzul
Level: 8
Varsta reala: 13
Nick-uri anterioare: acelasi
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:  Los Aztecas, 2 zile
Motivul plecarii din ultima factiune: Lider inactiv
Poza cu status (Obligatoriu): https://imgur.com/a/GfB1IGf
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: Deoarece vreau sa pazesc lumea de infractori si bussiness-urile de hoti
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: Da, pe alte servere, plictiseala
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 3-4 ore
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte): Glumet, Zambaret, ambitios si calm, in unele cazuri mai nervos, doar cand chiar cineva isi bate joc, dar foarte rar.

*PWP LIDER*

0

15

Nick-uri anterioare: Asta e singurul nick pe care il am
Motivul plecarii din ultima factiune: N-am avut pana acum vre-o factiune pe acest server
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: Doresc sa fac parte din acest departament deoarece are un colectiv foarte unit , respectuos si pentru ca simt ca ma reprezinta.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?e acest server nu am mai facut parte din factiune DELOC.
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Salut, ma numesc Andrei, sunt o fire prietenoasa, creativa,amuzanta, dar si serios.Sunt o persoana de incredere ,care stie ce vrea de la viata si cu cei 7 ani de aca

0

16

TheTule wrote:

Nick-uri anterioare: Asta e singurul nick pe care il am
Motivul plecarii din ultima factiune: N-am avut pana acum vre-o factiune pe acest server
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: Doresc sa fac parte din acest departament deoarece are un colectiv foarte unit , respectuos si pentru ca simt ca ma reprezinta.
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Salut, ma numesc Andrei, sunt o fire prietenoasa, creativa,amuzanta, dar si serios.Sunt o persoana de incredere ,care stie ce vrea de la viata si cu cei 7 ani de aca

Respins! Ai dreptul la o singura aplicatie in 3 zile

EdyEdutzul wrote:

Nickname: EdyEdutzul
Varsta reala: 13
Nick-uri anterioare: acelasi
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:  Los Aztecas, 2 zile
Motivul plecarii din ultima factiune: Lider inactiv
Poza cu status (Obligatoriu): https://imgur.com/a/GfB1IGf
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: Deoarece vreau sa pazesc lumea de infractori si bussiness-urile de hoti
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: Da, pe alte servere, plictiseala
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 3-4 ore
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte): Glumet, Zambaret, ambitios si calm, in unele cazuri mai nervos, doar cand chiar cineva isi bate joc, dar foarte rar.

*PWP LIDER*

Respins! O aplicatie foarte slaba, ai fi putut sa petreci doua minute mai mult si poate primeai o sansa.

0

17

Nickname:ExpertBoosted
Level:13
Varsta reala:14
Nick-uri anterioare:Nu am mai avut .
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Hitman 2 zile
Motivul plecarii din ultima factiune:Am iesit din ia pt a intra in lspd
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/y8pTtO1
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Doresc sa fac parte din acest departament deoarece are un colectiv foarte unit , respectuos si pentru ca imi place.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: Nu
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:6-7 ore.
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Salut , ma numesc Robert si sunt din Resita Caras-Severin. Sunt responsabil si imi place sa ma implic in ceea ce fac, sunt ambitios si am o fire foarte calma si prietenoasa. De altfel sunt corect si iubesc sa le sar in ajutor oamenilor din jurul meu.

0

18

Nickname:Alex
Level:10
Nick-uri anterioare:Niciun nickname anterior.
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Am stat Hitmen Agency 2 zile,Ballas 0 zile,Grove Street 1 zi si Taxi 1 zi. Acestea sunt factiuniile mele anterioare.
Motivul plecarii din ultima factiune:Am plecat din Hitmen Agency ca sa ma alatur acestei factiuni.
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/6pfZ7oI
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da, am capacitatea de a lucra in echipa.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da, sunt capabil sa respect liderul si membrii de rank superior.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Imi doresc sa ma alatur acestei factiunii fiindca mi s-e potriveste de minune si mereu mi-am dorit sa devin un Politist pe San Andreas Multiplayer asa si in Realitate.Sa ma ocup de permise si de amenzi.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:Nu, nu am fost niciodata intr-un departament si sa imi acordati o sansa in PD.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:2-4 ore.
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Salut, ma numesc Georgian Alexandru si am varsta frumoasa de 13 ani.Stau intr-un oras numit Campulung Judet Arges si am ca inaltime 1.62 si imi place footbalul, sa ma joc San Andreas Multiplayer si CS 1.6 , CS:GO.Am ochii albastrii si jucatorul meu favorit este Cristiano Ronaldo care se afla in echipa Juventus F.C din Italia! Astept raspunsul vostru si sper sa imi acordati o sansa in aceasta factiune!

0

19

RobertR wrote:

Nickname:ExpertBoosted
Level:13
Varsta reala:14
Nick-uri anterioare:Nu am mai avut .
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Hitman 2 zile
Motivul plecarii din ultima factiune:Am iesit din ia pt a intra in lspd
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/y8pTtO1
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?a
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Doresc sa fac parte din acest departament deoarece are un colectiv foarte unit , respectuos si pentru ca imi place.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: Nu
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:6-7 ore.
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Salut , ma numesc Robert si sunt din Resita Caras-Severin. Sunt responsabil si imi place sa ma implic in ceea ce fac, sunt ambitios si am o fire foarte calma si prietenoasa. De altfel sunt corect si iubesc sa le sar in ajutor oamenilor din jurul meu.

Acceptat pentru teste!

Alex.BELEAUA wrote:

Nickname:Alex
Level:10
Nick-uri anterioare:Niciun nickname anterior.
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Am stat Hitmen Agency 2 zile,Ballas 0 zile,Grove Street 1 zi si Taxi 1 zi. Acestea sunt factiuniile mele anterioare.
Motivul plecarii din ultima factiune:Am plecat din Hitmen Agency ca sa ma alatur acestei factiuni.
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/a/6pfZ7oI
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?a, am capacitatea de a lucra in echipa.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?a, sunt capabil sa respect liderul si membrii de rank superior.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Imi doresc sa ma alatur acestei factiunii fiindca mi s-e potriveste de minune si mereu mi-am dorit sa devin un Politist pe San Andreas Multiplayer asa si in Realitate.Sa ma ocup de permise si de amenzi.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:Nu, nu am fost niciodata intr-un departament si sa imi acordati o sansa in PD.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:2-4 ore.
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Salut, ma numesc Georgian Alexandru si am varsta frumoasa de 13 ani.Stau intr-un oras numit Campulung Judet Arges si am ca inaltime 1.62 si imi place footbalul, sa ma joc San Andreas Multiplayer si CS 1.6 , CS:GO.Am ochii albastrii si jucatorul meu favorit este Cristiano Ronaldo care se afla in echipa Juventus F.C din Italia! Astept raspunsul vostru si sper sa imi acordati o sansa in aceasta factiune!

Respins! Ai schimbat mult prea multe factiuni si nu imi inspiri incredere, nu vreau membrii care dupa doua zile sa iasa.

0

20

Nick: RaulRC
Level: 10
Ore: 21 ore
Poza [/stats]: https://imgur.com/a/yy7aRFL
Varsta reala: 14
Numar de ore pe zi petrecute in joc : 6 7 ore pe zi fara afk/sleep
Interval orar de joc: este un joc destul de bun cu niste buguri dar merg
Explicatii pentru parasirea factiunilor anterioare : Hitman Am iesti ca era baguit
Explicatii pentru sanctiunile primite de la admini: Nu am primit
Descrierea voastra ca persoana: Sunt destept scriu repede sunt prietenos si nu sunt un trash sa fur
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? Vreau sa ma alcatuii acestei factiuni ca sa facem lumea un loc mai bun
Alte informatii folositoare pentru lider: Nu vreau momentan lider am 14 ani

0

21

RaulRC wrote:

Nick: RaulRC
Level: 10
Ore: 21 ore
Poza [/stats]: https://imgur.com/a/yy7aRFL
Numar de ore pe zi petrecute in joc : 6 7 ore pe zi fara afk/sleep
Interval orar de joc: este un joc destul de bun cu niste buguri dar merg
Explicatii pentru parasirea factiunilor anterioare : Hitman Am iesti ca era baguit
Explicatii pentru sanctiunile primite de la admini: Nu am primit
Descrierea voastra ca persoana: Sunt destept scriu repede sunt prietenos si nu sunt un trash sa fur
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? Vreau sa ma alcatuii acestei factiuni ca sa facem lumea un loc mai bun
Alte informatii folositoare pentru lider: Nu vreau momentan lider am 14 ani

Respins! Nu este acesta modelul pentru aplicatie.

0

22

Nickname: Sebica
Varsta reala: 16 ani. 22/11/2001
Nick-uri anterioare: Nu am.
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Nu am avut.
Motivul plecarii din ultima factiune: Nu am fost intr-o factiune pe acest server.
Poza cu status (Obligatoriu): https://imgur.com/a/EyszzkV
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Bineinteles.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: Deoarece doresc sa ajut.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: Pe acest server, nu.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5 ore.
Salut, Ma numesc Sebastian, am varsta de 16 ani, sunt un baiat cu simtul umorului, respectabil, organizat, ambitios si drept.
Imi place sa lucrez in echipa, ador sa vorbesc cu prietenii si sa-mi petrec timpul cu acestia, uneori mai fac si sport (alergari).

Multumesc, stima.

0

23

Nickname: qPaul
Nick-uri anterioare: qPaul7
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: -
Poza cu status (Obligatoriu): https://ibb.co/dhfqvq
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: In orice situatie imi voi respecta colegii si cei superiori mie
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: Imi doresc sa intru in LSPD pentru a pastra liniistea in orasul Los Santos
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: Nu am mai facut parte.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Joc SA-MP din 2015, in special RPG-uri
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte): In realitate sunt o persoana normala, ka modul ca nu sunt retras, imi place sa socializez cu persoane noi
                                                                              Si sa fac sporturi extreme.

0

24

qPaul7 wrote:

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: In orice situatie imi voi respecta colegii si cei superiori mie
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: Imi doresc sa intru in LSPD pentru a pastra liniistea in orasul Los Santos
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: Nu am mai facut parte.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 4-5 ore pe zi (cu scoala), in vacanta 7-8
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte): In realitate sunt o persoana normala, ka modul ca nu sunt retras, imi place sa socializez cu persoane noi

0

25

Nickname:voltan
Level:6/7
Varsta reala:12
Nick-uri anterioare:Nu am mai am avut altele...
Motivul plecarii din ultima factiune:NU am mai fost in alta
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur,
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Desigur,
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Pentru a ajuta Server-ul si oameni sa devina Mai Buni
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:12/13 Ore Pe Zi.
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Salutare, Numele meu este Marian am 12 ani Si sunt Glumet,Stiu de gluma,etc imi place sa mai ies si afara rare ori.

0

26

Nickname:MoRoLo
Varsta reala:17
Poza cu status (Obligatoriu):https://postimg.cc/dkJ6Mz88
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:DA
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:DA
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:DA , motiv : WIPE
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Salut , ma numesc ionut si sunt din judetul Maramures. Sunt responsabil si imi place sa ma implic in ceea ce fac, sunt ambitios si am o fire foarte calma si prietenoasa. De altfel sunt corect si iubesc sa le sar in ajutor oamenilor din jurul meu.

0

27

Nickname:In samp ma numesc qluci1
Level:12.
Varsta reala:13.
Nick-uri anterioare:Nu am nik-uri anterioare.
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Pe aceasta comunitate nu am fost  pe nicio factiune.
Motivul plecarii din ultima factiune:Nu am niciun motiv,fiindca nu am fost in una!
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/OoJl2zf
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur imi place sa lucrez in echipa!
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Sunt loial liderului si nu o sa ma scot din cuvantul acestuia!
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Este o factiune care doreste sa faca playerii de pe aceasta comunitate mai buni sa respecte legea sa nu o incalce sa ajute oamenii sa nu fii foarte nesimtii si sa creda ca nu scapa cu nimic!
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:Nu nu am facut este ceva nou pentru mine!
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:Nu stau deloc APK dar ma joc aproximativ 4 sau chiar 5 ore pe zi,fiindca eu sunt inca studet si mai trebuie si sa invat!
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Sunt un om care ii place sa ajute pe cei din jorul lui.Sunt un om cooperativ si imi place sa lucrez in pereche sunt gata pentru a da orce ca sa-mi indeplinesc scopul pe care mi lam pus!!!

0

28

Nickname:MarkoBrisk
Nick-uri anterioare:Nu am avut
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Nu am mai fost intr-o factiune
Motivul plecarii din ultima factiune:-----NU AM FOST--------
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Pentru a prinde hotii si sa apar Los Santos!
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:Nu,nu an mai facut !
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:Pai am stat intr-o zo unde-va la 9-10 ore ! As putea sa stau pe zi cam vreo 4-5 ore si dimineata si seara !
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Am inaltimea 1,50  parul castaniu, vorbaret,glumet.Sunt Bun La Mate si imi place culoarea albastru !

SPER SA FIU ACCEPTAT !

Semnat:Marko!:*

0

29

MarkoBrisk wrote:

Nickname: MarkoBrisk
Nivel: 7
Varsta reala: 12
Nick-uri anterioare: Nu am avut
Ultima factiune si perioada petrecuta aici: Nu am mai fost intr-o factie
Motivul plecarii din ultima factie: ----- NU AM FOST- -------
Poza cu statut (Obligatoriu):
Aveți capacitatea de a lucra în echipă? da
Sunteți capabili să respectați liderul și membrii de orice rang? da
De ce iti doresti sa intri in departamentul de politie din Los Santos ?: Pentru a prinde hotii si sa apara Los Santos!
Ai mai făcut parte din acest departament? Dacă da, de ce ai ieșit ?: Nu, nu mai facut!
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK ?: Pai am stat intr-o zo unde-va la 9-10 ore! As putea sa stau pe zi cam cam 4-5 ore si dimineata si seara!
Cum te-ai descrie in realitate? (Minim 20 de cuvinte): Am inaltimea 1,50 parul castaniu, vorbaret, glumet.Sunt Bun La Mate si imi plac culoarea albastra!

SPER SA FIU ACCEPTAT!

Semnat: Marko:! *

0

30

Sebica wrote:

Nickname: Sebica
Varsta reala: 16 ani. 22/11/2001
Nick-uri anterioare: Nu am.
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Nu am avut.
Motivul plecarii din ultima factiune: Nu am fost intr-o factiune pe acest server.
Poza cu status (Obligatoriu): https://imgur.com/a/EyszzkV
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Bineinteles.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur.
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?: Deoarece doresc sa ajut.
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?: Pe acest server, nu.
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5 ore.
Salut, Ma numesc Sebastian, am varsta de 16 ani, sunt un baiat cu simtul umorului, respectabil, organizat, ambitios si drept.
Imi place sa lucrez in echipa, ador sa vorbesc cu prietenii si sa-mi petrec timpul cu acestia, uneori mai fac si sport (alergari).

Multumesc, stima.

Acceptat pentru teste!

qPaul7 wrote:

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Joc SA-MP din 2015, in special RPG-uri

Repins! Aplicatie neconvingatoare.

voltan wrote:

Nickname:voltan
Level:6/7
Nick-uri anterioare:Nu am mai am avut altele...
Motivul plecarii din ultima factiune:NU am mai fost in alta
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur,
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Desigur,
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Pentru a ajuta Server-ul si oameni sa devina Mai Buni
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:12/13 Ore Pe Zi.
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Salutare, Numele meu este Marian am 12 ani Si sunt Glumet,Stiu de gluma,etc imi place sa mai ies si afara rare ori.

Respins!

MoRoLo12 wrote:

Nickname:MoRoLo
Varsta reala:17
Poza cu status (Obligatoriu):https://postimg.cc/dkJ6Mz88
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?A
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?A
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?A , motiv : WIPE
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Salut , ma numesc ionut si sunt din judetul Maramures. Sunt responsabil si imi place sa ma implic in ceea ce fac, sunt ambitios si am o fire foarte calma si prietenoasa. De altfel sunt corect si iubesc sa le sar in ajutor oamenilor din jurul meu.

Acceptat pentru teste!

Luci:CANAL VECHI wrote:

Nickname:In samp ma numesc qluci1
Level:12.
Varsta reala:13.
Nick-uri anterioare:Nu am nik-uri anterioare.
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Pe aceasta comunitate nu am fost  pe nicio factiune.
Motivul plecarii din ultima factiune:Nu am niciun motiv,fiindca nu am fost in una!
Poza cu status (Obligatoriu):https://imgur.com/OoJl2zf
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur imi place sa lucrez in echipa!
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Sunt loial liderului si nu o sa ma scot din cuvantul acestuia!
De ce iti doresti sa intri in Los Santos Police Departament?:Este o factiune care doreste sa faca playerii de pe aceasta comunitate mai buni sa respecte legea sa nu o incalce sa ajute oamenii sa nu fii foarte nesimtii si sa creda ca nu scapa cu nimic!
Ai mai facut parte pana acum dintr-un departament?Daca da, de ce ai iesit?:Nu nu am facut este ceva nou pentru mine!
Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:Nu stau deloc APK dar ma joc aproximativ 4 sau chiar 5 ore pe zi,fiindca eu sunt inca studet si mai trebuie si sa invat!
Cum te-ai descrie in realitate?(minim 20 de cuvinte):Sunt un om care ii place sa ajute pe cei din jorul lui.Sunt un om cooperativ si imi place sa lucrez in pereche sunt gata pentru a da orce ca sa-mi indeplinesc scopul pe care mi lam pus!!!

Acceptat pentru teste!

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » Los Santos Police Department » Los Santos Police Departament - Aplicatii [ON]