JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere Lider School Instructors - FuLL.

Cerere Lider School Instructors - FuLL.

Posts 1 to 2 of 2

1

Nick Sa:Mp : FuLL
Varsta Reala : Am varsta de 16 ani.
Level : 4
Ore : 0 Aiba am intrat
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Pentru ca e cel mai frumos factiunii.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Sa fac School Instructors pe /top :<.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Nu.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Nu, am fost.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Nu.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Desigur.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Sunt o fire sociabila, prietenoasa si indrazneata. Imi place sa cunosc oameni noi, sa port discutii pe diferite subiecte interesante si sa formez o amicitie cu ei, insa evit anturajele negative. Imi place sa ma implic in aproape orice activitate prin care pot sa ajut oamenii si in acelasi timp sa invat si eu cate ceva. Imi place ca lumea sa se simta bine in jurul meu si nu imi place sa fac pe cineva sa se simta prost. Respect pe oricine, chiar daca nu primesc si eu respect la randul meu, insa fac tot posibilul ca sa-l castig, indiferent de persoana. Nu suport sa stiu ca mi-am propus ceva si nu mi-am atins scopul. Sunt o persoana destul de matura pentru varsta mea, dar asta nu inseamna ca nu imi place sa ma distrez sau ca nu stiu de gluma.
Poza /stats (OBLIGATORIU) : https://imgur.com/a/v18jq

0

2

Respins!
Motiv: Nu ai suficiente ore jucate,3 necesare pentru a fi acceptat.

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere Lider School Instructors - FuLL.