JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere Lider Las Venturas Police Departament.

Cerere Lider Las Venturas Police Departament.

Posts 1 to 2 of 2

1

Nick Sa:Mp :Theror159
Varsta Reala :Varsta mea reala este de 14 aqni.
Level :12.
Ore :14.
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Vreau sa devin liderul acestei factiuni deoarece vrea sa o fac ce mai dorita factiune de pe servar si una bine stabilita. Si vreau sa ii bag in factiune pe cei care au experienta.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Am de gand sa o fac cea mai dorita factiune de pe server si sa fie una bine stabilita si fara probleme.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Da am mai fost leader pe alte servere.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Pe alte servere am fost leader Grove street si Taxi Los Santos.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Nu, nu am mai fost.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Sunt de acord sa stau si mai mult.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Ma numesc Raul, Am varsta de 14 ani. Sunt un baiat cu capul pe umeri, inteligent si activ.Imi place sa ajut oamenii la nevoie si sa respect regulile. Nu imi place sa manipulez oameni sau sa ii duc pe un drum gresit, vreau sa duc oamenii pe drumul cel bun. Sunt un baiat respectuos si cu cei 7 ani de acasa care isi face treaba bine si fara probleme.
Poza /stats (OBLIGATORIU) :https://imgur.com/a/BWzMETO

0

2

Acceptat pentru teste !

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere Lider Las Venturas Police Departament.