JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Helper[Aplicatii OFF] » Cerere helper Rakku

Cerere helper Rakku

Posts 1 to 2 of 2

1

1. Nick:Rakku
2. Level:10
3. Nume:Costel
4. Ore:10
5. De cat timp jucati sa-mp:De 2 ani.
6. Experienta sa-mp:9/10
7. Ai citit regulamentul?:Da boos.
8. De ce doresti sa devii Helper ? (Minim 7 Rand-uri):Imi doresc aceasta functie deoarece vreau sa arata stafului rpg2 ca,chiar sunt capabil si pot fi de incredere,imi doresc sa ajut playeri atat financiar cat si cu rezolvarea problemelor care le intanpina atat playeri cei noi cat si cei vechi pe server,vreau sa ajut la dezvoltarea serverului si sa opresc lumea sa faca atatea reclamati pe forum si sa le arat cum sa joace corect si fara hackuri care iti ofera avantaje.Niciodata nu am sperat la functi mari cum ar fi cele de lider sau admin,tot timpul am stat in banca mea si am tacut,acuma doresc sa ajut serverul sa se dezvolte intr-o directie pozitiva.
9. Ai mai avut (ADMIN / HELPER) ?:Nu.
10. Cate ore pe zi esti dispus sa joci SAMP: Foarte multe.
11. Descriete in minim (10-15 rand-uri):Nu-mi place sa ma descriu dar pentru voi o fac. Mai intai vreau sa incep prin a ma prezenta : Ma numesc Costel Cociorva, am varsta de 15 ani si locuiesc in Moldova.Eu cred ca sunt o persoana de treaba, imi place sa ajut pe oricinem oricand si oriunde.Daca cineva ar avea nevoie de ajutor in realitate cat si in joc, as sari sa il ajut deoarece si eu as putea avea vreodata nevoie de cineva care sa ma ajute intr-un moment critic.Sunt o persoana iertatoare, merg pe mott-ul "A te razbuna e omeneste , a ierta este divin" . Atunci cand o persoana draga imi greseste, ma doare, m-ar dezamagi, insa suntem oameni pana la urma cu totii gresim la randul nostru, iar daca nu iertam am vedea si noi pe pielea noastra cum este atunci cand nu ti se ofera a 2-a sansa.Sunt o fire zambareata, glumeata. Mereu imi place sa glumesc cu prietenii, bineinteles in limita bunului simt.Nu-mi place sa fiu luat peste picior daca acea persoana nu ma cunoaste destul de bine. Mentionez ca stiu si de glumele mai neplacuta, insa depinde de relatia mea cu persoana respectiva.Imi place sa imi fac prieteni noi, ma atasez foarte repede de o persoana, mereu mi-a placut sa comunic si sa descopar.Cu toate acestea ca fiecare persoana am si eu o limita in toate, atat timp cat respect vreau sa fiu respectat.Sunt o fire indrazneata, niciodata nu m-am dat batut atunci cand am vrut sa obtin ceva, au fost si momente cand credeam ca nu are rost dar si momente cand am luptat si am castigat. Cand este vorba de a face un lucru in echipa sunt cat de serios si concentrat pe situatie.Nu imi place atunci cand suntem in grup si incercam sa facem ceva serios, sa intervina un alt membru, neinteresat sa faca totul cu superficialitate.Mereu am tratat o problema cu seriozitate si am incercat sa o rezolv, fie pentru mine, fie pentru un prieten.Sunt o fire responsabila de ceea ce fac.Imi place foarte mult sa fac sport, hobby-urile mele sunt : Alergatul, football-ul, iesitul prin oras cu prietenii, sa desenez si sa tatuez.Defectele mele ar fi : Am zis ca sunt o persoana iertatoare, insa nu imi place atunci cand sunt stresat sa mai vina inca unul sa ma enerveze. Mai las si de la mine, insa vreau deobicei sa iese ca mine cand sunt sigur de situatie. Cam atat, acum va las pe voi sa ma cunoasteti.
12. Detin un microfon+cont skype [da/nu]: da
12. Alte precizari:Sper sa fiu acceptat

0

2

Respins !
Motiv: Nu ai minim 20-Ore jucate.

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Helper[Aplicatii OFF] » Cerere helper Rakku