1. Nick: Majoe
2. Level: 5
3. Nume: Alexei Bejera
4. Ore: Inca 0 ore.
5. De cat timp jucati sa-mp: De 4 ani.
6. Experienta sa-mp: Sa stiu destul de bine.
7. Ai citit regulamentul?: Da.
8. De ce doresti sa devii Helper ? (Minim 7 Rand-uri): As dori sa indeplinesc functia de helper deoarece sa scap acest server minunat de hackeri si sa usurez munca colegilor mei.
9. Ai mai avut (ADMIN / HELPER) ?: Da.
10. Cate ore pe zi esti dispus sa joci SAMP: 3-5 ore pe zii.
11. Descriete in minim (10-15 rand-uri):Sunt un baiat simplu care stie ce vrea de la viata si incerc lucruri noi tot timpul, sunt glumet si am simtul umorului dezvoltat.Ma remarc prin faptele si vorbele mele.Sunt o fire calma, care se impune prin respect.Sunt un baiat istet si cu bun simt. Fac tot ce simt cu raspundere si cap. Sunt un foarte responsabil si un baiat de incredere. Imi place sa imi fac prieteni noi tot timpul,sunt foarte optimist si am o rabdare deosebita, sunt o persoana foarte silitoare, muncitoare dar si serios atunci cand este cazul. Sunt o fire optimista, stiu ce vreau de la viata, imi place sa-mi fac prieteni noi si sa cunosc oameni mereu, imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta pe mine, cred ca am din toate cate ceva, stiu ce vreau de la viata, inainte sa reactionez ma gandesc de doua ori inainte, dar ca orice alt om am si defecte.
12. Detin un microfon+cont skype [da/nu]: Da.
12. Alte precizari:Bafta.
Cerere Helper - Majoe
Page: 1
Topic closed
Posts 1 to 2 of 2
Share12018-10-20 20:20:40
Share22018-10-20 21:04:56
Respins !
Motiv: Nu ai minim 20-Ore jucate.
Topic closed
Page: 1