1. Nick:WareS
2. Level:11
3. Nume:WareS
4. Ore:10
5. De cat timp jucati sa-mp:3 ani.
6. Experienta sa-mp:Detin experienta de helper necesara.
7. Ai citit regulamentul?a.
8. De ce doresti sa devii Helper ? (Minim 7 Rand-uri):Doresc sa devin helper pentru ca detin o experienta buna,ma simt pregatit pentru a ajuta serverul,playeri care au intrebari despre server,doresc sa fac parte din staff-ul JustForGame pentru ca playerii din staff sunt niste membri bine respectati pe server,cunosc majoriatea staff-ului acesta consider ca ma-si integra rapid unor noi reguli,unor noi cerinte,unui nou colectiv.Consider ca stiu regulile indeajuns de bine incat sa nu fiu sanctionat intr-un anumit modPentrec multe ore pe server zilnic de aceea am decis sa aplic pentru a ajuta serverul,cu functia de Helper.
9. Ai mai avut (ADMIN / HELPER) ?a,luand in considerare activitatea de pe alte servere.
10. Cate ore pe zi esti dispus sa joci SAMP: in jur de 4-5 ore zilnic,iar in wekkend 5-6 ore.
11. Descriete in minim (10-15 rand-uri):Ma numesc Daniel,am 14 ani sunt student in clasa a VII-a,imi place scoala imi place sa invat dar desigur prefer mai mult pauza si vacanta. Materiile mele preferate sunt romana,fizica si desen-ul. Imi place mult sa citesc in fiecare luna citesc 1 carte cate odata chiar 2 in cazul in care cartea este interesanta.Imi place mult sa invat lucruri noi mai ales legate de stiinta,Iubesc desen-ul este o pasiune pentru mine si ma bucur ca m-am nascut cu acest talent.In decursul saptamani dedic majoritatea timpului la scoala si sa joc footbal cu prietenii, la fel imi place foarte mult si sport-ul orice tip de sport dar in special fotbal-ul.In weekend imi petrec timp-ul pe SA-MP cu prietenii,desenand diverse lucruri care ma atrag.Inainte sa apuna soarele mai ies in park pentru a trage umpic de aer dupa o saptamana plina si pentru improspatarea mintii.Dar momentan raman un baiat simplu de 14 ani.
12. Detin un microfon+cont skype [da/nu]: Da.
12. Alte precizari:forta #J4Game ❤❤❤.
Cerere Helper.
Page: 1
Topic closed
Posts 1 to 2 of 2
Share12018-10-20 20:19:06
Share22018-10-20 21:05:56
Respins !
Motiv: Nu ai minim 20-Ore jucate.
Topic closed
Page: 1