Nick Sa:Mp :Rakku
Varsta Reala :16
Level :Detin level-ul 9.
Ore :8
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? :Deoarece imi place foarte mult aceasta functie de lider, in factiune Uber Company, stiu sa ma descurc de unul singur, sunt activ foarte mult pe acest server, si de aceasta vreau sa fac istorie cu aceasta factiune.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? :Sa o ridic cat mai tare.
Ati mai fost vreodata Leader ? :Nu.
La ce factiuni ati mai fost leader ? :Nu am fost lider.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? :Nu.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? a sunt de acord.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru :Salut ma numesc Costel Cociorva sunt un Moldovean, am o varsta foarte frumoasa de 15 ani. Sunt un baiat curajos si prietenos , sunt o persoana implicata in ceea ce fac, imi place sa ajut cand cineva are nevoie, sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, respectuos si foarte descurcaret. Nu imi place sa fiu vorbit pe la spate si nu suport deloc minciuna.Sunt modest,nu imi plac oamenii falsi si lacomi,si urasc minciuna.Stiu sa fiu serios cand trebuie,si sa fac glume bune cand este nevoie.Si sunt loial,nu tradez niciodata pe nimeni si nu vreau sa ies in evidenta cu ceva anume.
Poza /stats (OBLIGATORIU) :Am facut poza cu telefon-ul deoarece am un bug la f8 scuzati-ma.
https://imgur.com/a/QYrAuF8
[Rakku]-8 ore-Uber Company.
Page: 1
Topic closed
Posts 1 to 3 of 3
Share12018-10-20 19:30:28
Share22018-10-20 19:31:29
Succes!
Share32018-10-20 21:28:50
Respins !
Motiv: Nu ai minim 10-Ore jucate.
Topic closed