JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Helper[Aplicatii OFF] » Cerere helper by KenDormund

Cerere helper by KenDormund

Posts 1 to 2 of 2

1

1. Nick:KenDormund
2. Level:12
3. Nume:Stefan
4. Ore:6
5. De cat timp jucati sa-mp:Joc sa-mp in de 5 ani
6. Experienta sa-mp:Am o experienta destul de mare
7. Ai citit regulamentul?:Desigur.
8. De ce doresti sa devii Helper ? (Minim 7 Rand-uri):Vreau sa devin helper, pentru ca vreau sa incerc ceva nou, o experienta mai placuta. Imi place sa ajut player-ii cei noi, cei ce abia au intrat in lumea virtuala. Vreau sa-i indrept spre calea cea buna si sa ridicam JustForGame RPG cat mai sus. Vreau sa imi fac noi prieteni. 
9. Ai mai avut (ADMIN / HELPER) ?:Da,dar nu pe acest server.
10. Cate ore pe zi esti dispus sa joci SAMP: Pot sa joc in jur de vreo 4-5 ore.
11. Descriete in minim (10-15 rand-uri):In primul rand as dori sa spun ca nu sunt perfect,ca si ori ce om de pe pamant ,dar sunt unic ca toti ceilalti.Unic prin faptu ca imi place sa vorbesc mai mult cu oameni straini mie decat cu o persoana care o stiu de mult timp.As putea sa va spun mult mai mult dar asta sunt eu,un baiat simplu care ascunde ceva atanc in sine.
12. Detin un microfon+cont skype [da/nu]: Da detin un microfon,cont skype MrElectro360
12. Alte precizari:Nu :*

0

2

Respins !
Motiv: Nu ai minim 20-Ore jucate.

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Helper[Aplicatii OFF] » Cerere helper by KenDormund