JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere lider Federal Bureau Of investigations

Cerere lider Federal Bureau Of investigations

Posts 1 to 2 of 2

1

Nick Sa:Mp :Alex.itidaudeZborY
Varsta Reala :13 ani
Level :8
Ore :3
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? :Deaorece ma cred capabil, imi place cu ce se ocupa factiunea, joc pe server-ul asta de ceva timp si imi place ca nu se ia nimic pe pile.
  Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? :Am de gand sa fac o factiune foarte buna, plina de oameni care merita sa intre aici si sa fim un exemplu
Ati mai fost vreodata Leader ? : O data am fost doar R6 pe B-hood.
La ce factiuni ati mai fost leader ? :Nu am mai fost, si de aceea as vrea sa incerc aceasta experienta.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? :Nu.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Desigur, o sa stau foarte mult, nu o sa ma plictisesc in ea pentru ca mereu vor fii suspectii de prins.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru :Salut,ma numesc Alexandru, si am 13 ani. . Imi plac cartile politiste,calatoriile si mersul pe bicicleta. In timpul liber ador sa ma joc la calculator si sa ies afara cu prietenii mei care sunt ce aceeasi varsta ca mine. Am un papagal dresat care, atunci cand sunt la calculator sta numai langa mine. Nu suport minciuna si egoismul. Sunt singur la parinti si imi pare rau ca nu mai am un frate cu care sa-mi impartasesc bucuriile si necazurile. Eu de felul meu sunt vorbaret . Eu sunt cinstit ,calm si nu ma enervez usor. Sunt bun la suflet si iertator, imi plac florile si pacea dar si armonia. In tara mea vreau sa fie doar liniste si pace.
Poza /stats (OBLIGATORIU):https://imgur.com/WcYrixf

0

2

Respins !
Motiv: Nu ai minim 10-Ore jucate.

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere lider Federal Bureau Of investigations