JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere lider News Reporters ( HypeZ[] )

Cerere lider News Reporters ( HypeZ[] )

Posts 1 to 2 of 2

1

Nick Sa:Mp : HypeZ[]

Varsta Reala :14 ani.

Level :5

Ore : 1

De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Doresc sa ajung leader la aceasta factiune deoarece sunt membru acestei factiuni, insa pe alte servere de SA:MP, imi place cu ce se ocupa si stiu ce trebuie si ce nu trebuie facut. Ma pasioneaza aceasta factiune de ceva timp, si mi se pare ca este o factiune foarte exigenta, ceea ce ma atrage chiar mai tare. Cred ca este o factiune perfecta pentru noii jucatori carora le place sa repecte regulamentul si sa invete lucruri noi in fiecare zi.

Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Doresc sa fac din aceasta factiune, una foarte exigenta, fara certuri in care oricine poate deveni un membru important ! Imi place ca fiecare persoana sa aiba aceleasi drepturi ca si toti ceilalti, asa ca nu voi permite ca cineva sa fie judecat dupa "aspect".

Ati mai fost vreodata Leader ? : Da, insa pe servere mici care in prezent nu mai exista.

La ce factiuni ati mai fost leader ? : Nu am mai fost lider la alte factiuni.

Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Da, insa doar pe server-ul unui prieten.

Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Da, nu as vrea sa paraesc aceasta factiune / sa renun la 'functie' prea curand.

O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Eram un om sarac,  oarecare pana cand norocul imi "surade". Imi traiam viata de pe o zi pe alta, pana cand am fost ajutat de catre un strain cu niste bani, si licentele necesare pentru a putea deveni ceea ce imi doresc de mic, sa fiu pescar.
Aceasta persoana m-a ajutat sa ma pun pe picioare, sa devin un om cumsecade, si sa imi incep propria mea 'aventura'. ( Am vorbit la persoana I-a deoarece am vrut sa fie o aplicatie cat mai unica. )

Poza /stats (OBLIGATORIU) : https://imgur.com/a/Yy9W69Z

0

2

Respins !
Motiv: Nu ai minim 3-Ore jucate.

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere lider News Reporters ( HypeZ[] )