1. Nick: Chris.
2. Level: 5
3. Nume: In viata reala Marius Cristian
4. Ore: 8
5. De cat timp jucati sa-mp: SA:MP joc in jur de 2-3.
6. Experienta sa-mp: Am destula experienta zic eu.
7. Ai citit regulamentul?: Desigur, daca nu il citeam nu mai faceam cererea aceasta.
8. De ce doresti sa devii Helper ? (Minim 7 Rand-uri): Pai, in primul rand, eu doresc sa devin helper pentru a ajuta noi venitii pe server, sa le spun ceea ce ei nu stiu, sa imi fac prieteni noi, in al doilea rand, sa fiu helper imi place inca de cand joc SA:MP, este o placere pentru mine sa ajut playerii, in concluzie, vreau sa spun ca sunt onorat sa fac aceasta cerere.
9. Ai mai avut (ADMIN / HELPER) ?: Desigur.
10. Cate ore pe zi esti dispus sa joci SAMP: 4-5 ore zilnic, depinde cum scap de la munca
11. Descriete in minim (10-15 rand-uri): Salut, ma numesc Marius Cristian, am varsta de 20 ani, locuiesc in Jud. Prahova, Valenii de Munte, hobby-ul meu este fotbalul, culoare preferata albastru inchis, sunt genu de om cu simtul umorului, in care poti avea incredere si, sper ca voi avea o experienta placuta pe acest server.
12. Detin un microfon+cont skype [da/nu]: Nu folosesc skype sau discord, dar nici microfon nu am, insa, am facebook, daca doriti facebook-ul meu, astept mesaj pe joc.
12. Alte precizari: Dupa cum am mai spus, sunt onorat sa fac aceasta cerere, vreau sa multumesc staffului, pentru ca din munca depusa a iesit un server frumos, si cam atat, pe viitor sper ca si eu sa fac parte din acest staff minunat.
Cer scuze pentru ca am 2 posturi, dar ieri am uitat sa dau com cu update ca am 8 ore, asa ca am facut alta cerere.