JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere [LEADER] Sk11L.

Cerere [LEADER] Sk11L.

Posts 1 to 3 of 3

1

Nick Sa:Mp : Sk11L[NR1].ZackON
Varsta Reala : Detin varsta de 17 ani
Level : 5
Ore : -
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Vreau sa fiu leadaer LSV pentru a face record pe server in turf cu baieti mei
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : recoooord LS LV sa fie al nostru
Ati mai fost vreodata Leader ? : Da, dar nu pe sv asta
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Nu am mai fost
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Nu
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Da
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Salut, ma numesc Florin, am 17 ani,
pe clasa a 11-a si locuiesc in Brasov  din judetul Feldioara. 
Sunt o fire mai calma de obicei,
nu imi place sa fiu implicat intr-o cearta, de cele mai multe ori incerc sa diminuez situatia.
Imi place sa ma joc SA:MP,
sa ies afara cu prietenii sau cu colegii de la scoala, imi place sa ma joc football,
cel mai mult imi place sa joc SA:MP. 
 Sunt foarte rabdator, sunt iubitor, destept, ambitios, cateodata incapatanat,
recunosc, sincer, credincios, milos si amabil.
 Sincer, scoala nu imi prea imi  place, singurul motiv pentru care invat este pentru ca vreau
 sa ajung ceva in lume cand voi fi mare,
sa pot sa imi ajut aproapele cu tot ce pot. Urasc sa fac diferenta intre prietenii mei, verisorii mei sau parintii mei,
toti sunt egali pentru mine.

Stiu foarte bine sa il respect pe cel care e mai mare decat mine, atat in varsta, cat si intr-un grad
( grad, in joc,
inca nu in realitate). Sunt un copil matur, din spusele altora. Unul defectele mele este ca atunci cand cineva ma
insulta/injura, 
vreau sa-i raspund cu aceasi moneda, dar nu il bag in seama. Ii ignor pe cei care imi vor raul,
pana cand intrece masura si spune ceva care chiar ma deranjeaza
 sau ma loveste. Sunt destul de puternic.
Ma imprietenesc rapid, de obicei, cand ma intalnesc cu o persoana noua, eu fac primul pas,
 dar sunt si foarte atent
ce fel de persoana este, asa de rapid cu m-am imprietenit cu persoana respectiva, asa de rapid pot si rup legatura
dinre noi(Oricum,
 pana acum nu mi s-a prea intamplat sa rup legatura cu vre-un prieten de-al meu). O alta calitatea
de a mea este ca iert repede, si asta pentru ca sunt milos,
 cum am scris anterior. Cand cineva imi cere scuze mi-a
atins punctul sensibil, si nu pot sa nu il iert, decat daca stiu ca e o persoana cu doua fete, si isi  cere iertare
cu partea rea.
Poza /stats (OBLIGATORIU) : https://imgur.com/a/cyCjdQl

0

2

Los Santos Vagos vreau

0

3

Respins !
Motiv: Nu ai minim 3-Ore jucate.

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere [LEADER] Sk11L.