1. Nick: M4ng3kyo
2. Level: 10
3. Nume: Ciprian
4. Ore: 8
5. De cat timp jucati sa-mp: De vreo 4/5 ani
6. Experienta sa-mp: Foarte mare
7. Ai citit regulamentul?: Desigur.
8. De ce doresti sa devii Helper ? (Minim 7 Rand-uri): Deoarece am o experienta foarte ridicata in acest domnieu', statutul meu pe server ma ajuta cat si statusul, imi place sa ajut persoanele care au nevoie de ajutor pentru ca stiu cum e sa fii la inceput si sa nu te ajute nimeni, sa trebuiasca sa te descurci singur, cunosc engleza foarte bine, pot tine lejer o conversatie cu o anumita persoana, indiferent de subiect, nu tin cu anumite persoane in anumite probleme, mereu cand se ivesc probleme imi place sa tin cu adevarul, sa fiu la mijloc, fara a tine cu x sau cu y.
9. Ai mai avut (ADMIN / HELPER) ?: Aici nu, dar da, am mai fost admin si helper pe alte servere, aici am mai avut functia de Lider Hitman Agency.
10. Cate ore pe zi esti dispus sa joci SAMP: Sunt dispus sa joc destul de multe ore.
11. Descriete in minim (10-15 rand-uri): Ma numesc Ciprian, am 16 ani, sunt o persoana descurcareata, reusind sa fac fata oricarei situatii cu brio, amabila, ambitioasa, serioasa, dar si cu simtul umorului, atat timp cand nu se intrece limita bunului simt. Am si defecte, unul dintre ele ar fii ca sunt cateodata nerabdator, dar e o chestie controlabila. Am cei 7 ani de acasa,sunt o fire pozitivista.Intodeuna mi-a placut sa privesc partea plina a paharului. Imi place sa ajut mereu persoanele cand am ocazia, mai ales daca persoanele respective imi sunt prieteni foarte apropiati.
12. Detin un microfon+cont skype [da/nu]: Da.
12. Alte precizari: Kripton, ai spus ca mi vei da test, tine minte, pup :* Keep up the good work
Cerere Helper M4ng3kyo
Page: 1
Topic closed
Posts 1 to 2 of 2
Share12018-10-15 00:34:28
Share22018-10-15 01:54:50
Acceptat pentru teste !
Topic closed
Page: 1