JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

cerere lider

Posts 1 to 2 of 2

1

1. Nick:Sandel_Handel
2. Level:10
3. Nume:Mihai
4. Ore:3
5. De cat timp jucati sa-mp:3-4 ani
6. Experienta sa-mp:Destula
7. Ai citit regulamentul?:Desigur.
8. De ce doresti sa devii Helper ? (Minim 7 Rand-uri):As dori sa devin helper in factiunea Grove Street deoarece eu cred ca merit aceasta functie deoarece am destula experienta pentru a-mi ajuta mmbrii factiuni dar si alti playeri care au nevoie de ajutor ,Si sunt in stare sa mentin aceasta factiune si sa fiu egal cu toti membrii. Si consider ca daca un membru face ceva gresit in aceasta factiune o sa il sanctionez imediat .Nu voi accepta pe nimeni care nu trece testul,si nu trec pe pile .
Eu as vrea enorm de mult sa devin lider la Grove street .
9. Ai mai avut (Lider) ?:Da pe alte servere
10. Cate ore pe zi esti dispus sa joci SAMP: 7-8 Depinde de ziua din saptamana
11. Descriete in minim (10-15 rand-uri):Mă numesc Mihai. Locuiesc în orașul Bucuresti, respectiv , în clasa a9-a. Sunt o persoană cu cei șapte ani de acasă, căreia îi place să facă ceea ce simte și care este totodată conformistă. Mă integrez ușor într-un mediu și învăț foarte repede aproximativ orice lucru. Personalitatea mea este mai mult pozitivă decât negativă. Uneori sunt încăpățânat și nu îmi place să fiu luat peste picior. Totodată, sunt pus pe glume, însă nu întrec măsura niciodată. Rareori mi s-a întâmplat să întrec măsura, însă am recunoscut asta și mi-am cerut scuze. O altă calitate pe care o am este bunătatea, deoarece îmi place foarte mult să-i ajut pe cei din jurul meu cu orice. Pot spune că am o capacitate dezvoltată de a lucra singur, dar și în echipă. Reușesc să fac față oricărei situații și să iau decizii importante, printr-o manieră rapidă, în situații dificile, însă aici depinde și de starea pe care o am și de cât de inspirat sunt în momentul respectiv. Fie sfaturi, fie bani sau orice lucru material, eu ajut pe toată lumea cu orice pot. Încerc să fiu o persoană modestă, serioasă și ambițioasă, care își duce la capăt obiectivele propuse.

12. Detin un microfon+cont skype [da/nu]: da detin un microfon si cont de skipe si discord si facebook si whatsapp
12. Alte precizari:Multumesc pentru atentia acodata

0

2

Respins !
Motiv: Topic gresit.

0