1. Nick:OctavBozz
2. Level:9
3. Nume:Octav
4. Ore:4
5. De cat timp jucati sa-mp:4-5 ani
6. Experienta sa-mp:Destul
7. Ai citit regulamentul?:Desigur.
8. De ce doresti sa devii Helper ? (Minim 7 Rand-uri):As dori sa indeplinesc functia de helper deoarece sa scap acest server minunat de hackeri si sa usurez munca helperilor.Vreau sa ajut acest servar cu informati utile.Si sa imi ating scopu depe aces sv . Sa invat si mai mult sampu eu situ ceva din el adica vro 85% stiu.Sa cunos staful acestu serve,Sa le ofer pleyerilor un joc mai bun,sper sa ma pot intelege bine cu playerii noi, cu helperii, si adminii, in special si liderii care face parte din playeri, nu stiu ce sa mai spun, sper sa am o sansa, daca da aia ar fi super, va doresc bafta si un joc placut.
9. Ai mai avut (ADMIN / HELPER) ?a pe alte servere
10. Cate ore pe zi esti dispus sa joci SAMP: 7-8 Depinde de zi
11. Descriete in minim (10-15 rand-uri):Mă numesc Octav. Locuiesc în orașul Numbrecht, respectiv , în clasa a10-a. Sunt o persoană cu cei șapte ani de acasă, căreia îi place să facă ceea ce simte și care este totodată conformistă. Mă integrez ușor într-un mediu și învăț foarte repede aproximativ orice lucru. Personalitatea mea este mai mult pozitivă decât negativă. Uneori sunt încăpățânat și nu îmi place să fiu luat peste picior. Totodată, sunt pus pe glume, însă nu întrec măsura niciodată. Rareori mi s-a întâmplat să întrec măsura, însă am recunoscut asta și mi-am cerut scuze. O altă calitate pe care o am este bunătatea, deoarece îmi place foarte mult să-i ajut pe cei din jurul meu cu orice. Pot spune că am o capacitate dezvoltată de a lucra singur, dar și în echipă. Reușesc să fac față oricărei situații și să iau decizii importante, printr-o manieră rapidă, în situații dificile, însă aici depinde și de starea pe care o am și de cât de inspirat sunt în momentul respectiv. Fie sfaturi, fie bani sau orice lucru material, eu ajut pe toată lumea cu orice pot. Încerc să fiu o persoană modestă, serioasă și ambițioasă, care își duce la capăt obiectivele propuse.
12. Detin un microfon+cont skype [da/nu]: microfon nu da daca e nevoie cumpar skype faca daca e nev.
12. Alte precizari:Atata