1. Nick: Andrei_Elite
2. Level: 6
3. Nume: Ciocan Andrei
4. Ore: Acum fac o ora jucata, abia ce m-am inregistrat.
5. De cat timp jucati sa-mp: Joc samp din anul 2010.
6. Experienta sa-mp: 8 ani de zile, am experienta in toate domeniile, am fost lider, helper si chiar admin pe servere de 3-400 playeri, am avut propriul server care era 100/100 constant, asta in urma cu aproximativ 2 ani.
7. Ai citit regulamentul?: Desigur.
8. De ce doresti sa devii Helper ? (Minim 7 Rand-uri): Vreau sa primesc o sansa la aceasta functie deoarece cum am mai sus, am experienta mare din acest punct de vedere, am avut functii pe multe servere, imi place sa ii ajut pe playerii noi, dar sa ii si indrum pentru a juca cat mai corect si cat mai role-play. Imi place sincer functia de admin deoarece acolo poti organiza si eventuri, te poti ocupa si de codati, dar stiu ca pentru a ajuge acolo este mai intai nevoie sa devi helper. Helperul dupa parerea mea trebuie sa fie ghidul sau "oglinda" oricarui player, el trebuie sa se comporte cat mai role play pentru ca playerii la randul lor fac ceea ce vad la un helper. Helperul nu numai ca are scopul de a ajuta playerii, el trebuie sa le ofere mereu informatii despre server, despre posibile update-uri, trebuie sa le ofere playerilor raspunsuri cat mai detalii si bine organizate.
9. Ai mai avut (ADMIN / HELPER) ?: Pe acest server nu, dar pe alte servere, am avut. Helper chiar pe un server 1000/1000.
10. Cate ore pe zi esti dispus sa joci SAMP: Cel putin 4-5 ore zilnic.
11. Descriete in minim (10-15 rand-uri): Ma numesc Andrei, implinesc 22 de ani pe 2, luna viitoare, sunt un baiat simplu, imi place sa ies cu prietenii, sa ies cu prietena. Lucrez pe postul de casier intr-o parcare, dar am un program foarte lejer, ma pot juca si pe calculator lejereanu, imi place sa ma plimb cu masina, sa joc football si ping pong. Nu imi place sa ies prea mult in evidenta, ma remarc doar prin munca. Sunt un baiat ambitios, plin de simtul umorului. Imi place sa ii ajut pe cei din jurul meu, ii respect foarte, foarte mult pe cei care la randul lor ma respecta, intotdeauna am lasat loc de buna ziua si mi-a placut sa imi vad de treaba mea. Imi place sa ascult muzica rap sau track-uri, dar sincer sa fiu ascult si restul genurilor de muzica, uneori esti nevoit sa asculti un anumit gen de muzica. In prezent pot spune ca am cam tot ce imi doresc, imi place foarte mult viata pe care o traiesc, nu regret nimic din ceea ce am facut in trecu si intotdeauna imi ating obiectivele propuse. In cazul in care nu se crede ceva din ceea ce am spus, sau nu credeti ca am 22 de ani, imi puteti da facebook-ul sa vorbim acolo, nu este niciun fel problema.
12. Detin un microfon+cont skype [da/nu]: da.
12. Alte precizari: Multumesc, o seara buna!
Cerere helper Andrei_Elite
Page: 1
Topic closed
Posts 1 to 2 of 2
Share12018-10-14 19:50:53
Share22018-10-14 20:56:36
Respins !
Motiv: Nu ai minim 5-Ore jucate.
Topic closed
Page: 1