Nick Sa:Mp : M4ng3kyo
Varsta Reala : 16
Level : 10
Ore : 8
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Deoarece inainte sa primesc ban degeaba pe server am avut functia de lider Hitman, si cum nu mai am acea functie si postul de lider Hitman este ocupat, as dorii lider LVPD.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Sa fac sa fie una dintre cele mai bune factiuni de pe server, si cel mai bun departament.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Da, in Hitman.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Hitman Agency.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Nu dar am mai fost lider in LSPD si este exact aceeasi chestie doar ca difera orasul unde este situata factiunea si numele.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Da, sunt de acord.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Ma numesc Ciprian, am 16 ani, sunt o persoana descurcareata, reusind sa fac fata oricarei situatii cu brio, amabila, ambitioasa, serioasa, dar si cu simtul umorului, atat timp cand nu se intrece limita bunului simt. Am si defecte, unul dintre ele ar fii ca sunt cateodata nerabdator, dar e o chestie controlabila. Am cei 7 ani de acasa,sunt o fire pozitivista.Intodeuna mi-a placut sa privesc partea plina a paharului. Imi place sa ajut mereu persoanele cand am ocazia, mai ales daca persoanele respective imi sunt prieteni foarte apropiati.
Poza /stats (OBLIGATORIU) : https://imgur.com/a/xOk0dMJ
Cerere Lider LVPD
Page: 1
Posts 1 to 2 of 2
Share12018-10-14 11:03:10
Share22018-10-14 20:42:23
Acceptat pentru teste !
Page: 1