JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » Los Santos Police Department » Aplicatii LSPD in comentarii !

Aplicatii LSPD in comentarii !

Posts 1 to 12 of 12

1

Model de topic :
Nick:
Level:
Ore:
Poza [/stats]:
Varsta reala:
Numar de ore pe zi petrecute in joc :
Interval orar de joc:
Explicatii pentru parasirea factiunilor anterioare :
Explicatii pentru sanctiunile primite de la admini:
Descrierea voastra ca persoana:
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? :
Alte informatii folositoare pentru lider:

Puteti aplica mai jos in comentarii !

0

2

Nick:aLiNgU
Level:6
Ore:4
Poza [/stats]:https://imgur.com/a/iqTVjiS
Varsta reala:14 Ani
Numar de ore pe zi petrecute in joc :3-4 ore fara (afk/sleep).
Interval orar de joc:In timpul saptamanii si in weekend mai mult.
Explicatii pentru parasirea factiunilor anterioare :Nu am avut o factiune anterioara.
Explicatii pentru sanctiunile primite de la admini:Nu am nici o sanctiune primida de la admini.
Descrierea voastra ca persoana:Salut.Ma numesc Laurentiu Alin, sunt din Bistrita-Nasaud, sunt o fire amuzanta, imi place sa fac oamenii sa rada.Imi place sa imi fac prieteni noi si nu imi plac persoanele care sunt invidioase si care mint.Respect persoanele care ma respecta pe mine la randul lor.Sunt in clasa a 7-a si duc o viata frumoasa alaturi de familia mea.Asta sunt eu!
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? :Doresc sa ma alatur acestei factiuni deoarece mi se pare o factiune foarte responsabila si cunosc bine regulamentul si intern cat si extern al serverului si al factiunii.Ca atare vreau sa fiu si eu membru al acestei factiuni.
Alte informatii folositoare pentru lider:Sunt un bun sofer,imi place sa trag cu arma.Imi plac senzatiile tari si sunt intotdeauna prezent.Multumesc!.

0

3

Nick:Belascu_Vasile
Ore:1
Poza [/stats]:https://imgur.com/a/zh9ShYa
Varsta reala:13
Numar de ore pe zi petrecute in joc :3,4 ore.
Interval orar de joc:14-22
Explicatii pentru parasirea factiunilor anterioare :Nu am mai fost in factiuni.
Explicatii pentru sanctiunile primite de la admini:Nu am primit sanctiune.
Descrierea voastra ca persoana:Ma numesc Vasi Belascu vin din Sighisoara judet-ul Mures.Am varsta de 13 ani si sunt nascut in 9 februarie 2005.Imi place foarte mult sa joc samp si mai ales imi place sa ma joc pe calculator.Sunt pe clasa a 7-a avand note bune la scoala.Mancarea mea preferata este pizza, iar bautura mea preferata este cola.Asta este o simpla caracterizare a mea, am pus in aceasta descriere esentialul, nu vreau sa ma lungesc mult.
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? :Doresc sa ma alatur aceste factiuni deoarece imi place foarte mult factiunea LSPD, fiind factiunea mea preferata in plus stiu tot despre aceasta factiune, comenzi, wanted list, etc.
Alte informatii folositoare pentru lider:Multumesc ca mi-ai citit aplicatia!

0

4

Nick:Remorca96.
Level:8.
Ore:3 momentan.
Poza [/stats]:
Varsta reala:Am varsta de 14 ani.
Numar de ore pe zi petrecute in joc :Imi petrec cam 2-3 ore pe zi jucanduma samp,iar in weekend chiar 5.
Interval orar de joc:Nu am un interval bine stabilit de joc,ma joc cand am chef sau cand e ceva foarte important de facut si eu trebuie sa fac acel ceva.
Explicatii pentru parasirea factiunilor anterioare :Pe acest server nu am focut parte unei factiuni pana acum.
Explicatii pentru sanctiunile primite de la admini:Nu am fost sanctionat deloc pana acum pe acest server.
Descrierea voastra ca persoana:Eu ca persoana ma consider o fire calma,timpil mi-l petrec jucanduma la calculator si pe afara cu prietenii mei.Sunt deschis la orice fel de discutie si sunt un baiat de gasca,cu care poti sa razi toata ziua.Eu ma consider un om serios care stie ce vrea de la viata,si asa si este,cam asta sunt eu.
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? :Eu imi doresc de foarte mult timp sa intru in aceasta factiune,chiar daca am mai fost in LSPD,dar pe alt server.Eu imi doresc sa fac parte acestei factiuni deoarece imi place ideea acesteia si deoarece vreau sa pedepsesc toti playeri care nu conduc regulamentar.
Alte informatii folositoare pentru lider:Am experienta in aceasta factiune de pe alte servere si sunt un player activ si serios.

0

5

Nick: Max
Level: 9
Ore: 6
Poza [/stats]: https://imgur.com/a/JQ3hPyo
Varsta reala: 17 ani.
Numar de ore pe zi petrecute in joc : 4-5 ore pe zi.
Interval orar de joc: Nu am unul stabilit.
Explicatii pentru parasirea factiunilor anterioare : Nu am fost.
Explicatii pentru sanctiunile primite de la admini: Nu am primit.
Descrierea voastra ca persoana: Ma numesc Max, am frumoasa varsta de 17 ani si locuesc in modesta tara R. Moldova. Imi place fotbalul si Rugby-ul. In timul liber ies cu prietenii prin oras sau joc SA:MP. Respect pe cine ma respecta.
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? : Deoarece vreau sa curat strazile Los Santos-ului de infractori si de cei care incalca legea.
Alte informatii folositoare pentru lider: Multumesc pentru timpul acordat la citirea acestei aplicatii. Succes!

0

6

Nick:voin3a
Level:7
Ore:cred ca am vreo 2 3 dar nui problema vreau sa ma apuc serios de acest sv
Poza [/stats]:Nu reusesc
Varsta reala:16
Numar de ore pe zi petrecute in joc :multe :) am jucat cel mai mult intr o zi cam 9 ore
Interval orar de joc: in fiecare zii intru
Explicatii pentru parasirea factiunilor anterioare :nu am fost intruna
Explicatii pentru sanctiunile primite de la admini:nu am avut
Descrierea voastra ca persoana: Am 16 ani  sunt foarte sociabil si imi place foarte mult acest sv
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? : Imi doresc de foarte mult timp sa in factiunea asta dar nu am aplicat niciodata , Vreau sa intru in aceasta factiune pentru a facelumea samp ului mai buna :D
Alte informatii folositoare pentru lider Deocamdata nu vreau lider

0

7

Nick:alibecmaster
Level:10
Ore:11
Poza [/stats]:https://imgur.com/a/vBBS50y
Varsta reala:14
Numar de ore pe zi petrecute in joc :5-6
Interval orar de joc:in fiecare zi
Explicatii pentru parasirea factiunilor anterioare :nu am fost inntruna
Explicatii pentru sanctiunile primite de la admini:nu e cazul
Descrierea voastra ca persoana:sunt un copil de 14 care ii place acest server
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? :deoarece doresc sa scap acest ora de lucruri ilegale si de infractori
Alte informatii folositoare pentru lider:deocamdata nu doresc lider

0

8

Nick:Razzor1432
Ore:Una promit ca o sa mai fac
Poza [/stats]:https://imgur.com/a/DzBOq8S
Numar de ore pe zi petrecute in joc :Una azi m-am apucat dar promit ca o sa fiu activ
Interval orar de joc:16.00-22.00
Explicatii pentru parasirea factiunilor anterioare :Nu am fost intr-o factiune
Explicatii pentru sanctiunile primite de la admini:Nu am sanctiuni
Descrierea voastra ca persoana:Baiat de 16 ani,elev care joace pe minunatul server JustForGame RPG
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? :pentru ca trag bine cu arma conduc foarte bine si vreau sa le iau permisele sau sa bag la inchisoare celor care incalca legea
Alte informatii folositoare pentru lider: Nimic

0

9

Nick:voin3a
Level:7
Ore:3
Poza [/stats]:https://imgur.com/a/8Jh8aSu
Numar de ore pe zi petrecute in joc :4 5
Interval orar de joc:in fiecare zi
Explicatii pentru parasirea factiunilor anterioare :nu am fost
Explicatii pentru sanctiunile primite de la admini:nu am avut
Descrierea voastra ca persoana:Sunt un baiat glumet muncitor plin de viata ,  imi place foarte mult acest sv , si as vrea sa intru in factiunea asta
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? imi doresc sa intru in aceasta factiune pentru ca vreau fac ordine pentru ca imi place foarte mult factiunea
Alte informatii folositoare pentru lider:Nu as vrea sa devin lider

0

10

Nick: RazvanBud
Level: 7
Ore: 5
Poza [/stats]:https://imgur.com/FSzd45j
Varsta reala: 14
Numar de ore pe zi petrecute in joc : 2-5
Interval orar de joc: 14:00-00:00
Explicatii pentru parasirea factiunilor anterioare : Nu am fost niciodata intr-o factiune .
Explicatii pentru sanctiunile primite de la admini: Nu am primit niciodata sanctiuni de la admini sau cineva .
Descrierea voastra ca persoana: Ma numesc Bud Razvan Stefan .  Am 14 ani . M-am nascut in 4.10.2004 . Sunt in clasa a 8 - a. Am note bunicele . Imi place sa ma joc mult pe pc . Deoarece nu am mai fost niciodata intr-o factiune nu stiu comenzile . Dar promit sa le invat .
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? : Pentru ca sunt pasionat de politisti  SI nu am mai fost niciodata intr-o factiune si daca intru as dori sa fac sa fie totul ca in REAL LIFE.
Alte informatii folositoare pentru lider: Nu vreau sa fiu lider .SI MULTUMESC PENTRU CA CITESTE ACEST COMENTARIU .

0

11

Nick:Radu9
Ore:10
Poza [/stats]:https://imgur.com/a/ybTr7di
Varsta reala:12
Numar de ore pe zi petrecute in joc :3 sau 4 ore pe zi
Interval orar de joc:dela 16:00 la 19:00 sau 15:00 la 17:00 sau ceva de genu
Explicatii pentru parasirea factiunilor anterioare :nu am avvut nici o factiune pana acum
Explicatii pentru sanctiunile primite de la admini:nu am avt sanctiuni de la admini sau alt cineva
Descrierea voastra ca persoana:Ma numesc Ilie Radu Alin.  Am 12 ani . M-am nascut in 19.05.2006 . Sunt in clasa a 7 - a. Am note bunicele . Imi place sa ma joc mult pe pc . Deoarece nu am mai fost niciodata intr-o factiune nu stiu comenzile . Dar promit sa le invat .
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? :deoarece cred ca nu sunt destuii politisti si de cand eram mic imi placea sa fiu politist
Alte informatii folositoare pentru lider:nu vreau sa fiu lider

0

12

Nick:Sergy
Ore:11
Poza [/stats]:https://imgur.com/a/lHv4BoA
Varsta reala:15 ani
Numar de ore pe zi petrecute in joc :3-4 ore.
Interval orar de joc:18:00-22:00
Explicatii pentru parasirea factiunilor anterioare :N-am avut o factiune anterioara.
Explicatii pentru sanctiunile primite de la admini:N-am avut niciodata.
Descrierea voastra ca persoana:Ma numesc Sergin am 15 ani si sunt din Constanta. Sunt o fire creativa,sociabila,imi place sa glumesc si sa rad.Nu ma plictisesc usor si stiu sa ascult ceea ce oameni imi spun. Stiu sa fiu alaturi oamenilor dragi mie si sa le sar in ajutor atunci cand e nevoie.Sunt iertator,pot trece cu privirea niste greseli daca accea persoana merita.
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? :Doresc sa intru in LSPD deoarece este o factiune/departament serios.De cand m-am apucat de aceste server am dorit sa intru in LSPD. Imi place ceea ce LSPD face in joc.Pentru mine sunt foarte importanti deoarece ei ajuta la mentinerea ordinii si pacii in joc.Eu doresc sa ajut acest departament sa ramana la fel de bun ca pana acum sau mai bun. Un alt motiv pentru care doresc sa intru in LSPD este acela de a ajuta la prinderea infractorilor si raufacatorilor.
Alte informatii folositoare pentru lider:Totul este perfect.

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » Los Santos Police Department » Aplicatii LSPD in comentarii !