JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

Cerere lider NG

Posts 1 to 2 of 2

1

Nick Sa:Mp : M4ng3kyo
Varsta Reala : Am varsta de 16 ani.
Level : 5 momentan.
Ore : Momenta nu am ore jucate.
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Doresc lider la aceasta factiune pentru a ajuta factiunea respectiva prin responsabilitatea si capabilitatea mea ca si lider, si pentru a ajuta implicit si serverul, asa cum pot.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Am de gand sa tratez aceasta functie ca atare, ca un fost lider pe alte servere, si acum pe acesta, daca sunt acceptat in aceasta pozitie.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Da, dar nu aici. Stiu cu ce se mananca.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Pai, fara sa ironizez, am fost asa: In LSPD de 2 ori, in Hitman de vreo 3 ori, in Taxi odata, in NR rank 6, si in mafii de vreo 5-6 ori cu tot cu rank 6, dar nu aici pe server.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Da, de 3 ori.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Da, sunt de acord. /quitgroup -14d in factiune = 40FP.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Nick Sa:Mp :*Cateva cuvinte despre tine (min 100 de cuvinte):   Salut, ma numesc Ciprian Stefan, am varsta de 16 ani, si locuiesc in Ramnicu Sarat. Desii am 16 ani, am mentalitatea destul de dezvoltata, si stiu sa gandesc logic si coerent, stiu cum sa rezolv probleme care se ivesc chiar si cand te astepti mai putin. Sunt o personalitate glumeata de fire, nu-mi plac glumele proaste, si totul pana la o limita, limita bunului simt. Am cei 7 ani de acasa, sunt serios cand vine vorba de anumite 'proiecte', sau cand trebuie seriozitate, sunt capabil sa conduc o echipa de 30 de oameni sau chiar si mai mult, stiind sa ma impun, indiferent de situatie sau de 'glumetii' care vor sa-si faca de cap sau sa strice ceva, netinand cont de munca altora. Eu de fel sunt optimist, imi place sa vad partea buna in orice, sunt sociabil, placandu-mi sa-mi fac prieteni noi oricand, si oriunde, stiu sa ma integrez intr-un colectiv, intr-un cult, oriunde, la mine nu este problema. Si cam atat as avea de spus despre mine, as vrea sa va cunosc si pe voi.
Poza /stats (OBLIGATORIU) : https://imgur.com/a/wHd6Bzu

0

2

Respins!
Motiv: A fost ales deja un lider.

0